Nå er Sigrid Bonde Tusvik blitt tobarnsmor

Den norske komikeren ble mamma for andre gang.

BLE MAMMA: Sigrid Bonde Tusvik ble mamma for andre gang.  Foto: Andreas Fadum
BLE MAMMA: Sigrid Bonde Tusvik ble mamma for andre gang. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Komiker og programleder Sigrid Bonde Tusvik (36) kan glede seg over familieforøkelse.

«Hils på Jens Jøndahl Tusvik. Eller Jeezy som @sigridbondetusvik insisterer på å kalle han», skriver samboeren hennes Martin Jøndahl på Instagram fredag.

Fra før har Sigrid datteren Jenny (snart 3) med sin kjære. 

Det var i første program av komikerens talkshow at Lisa Tønne avslørte graviditeten. Det var Jahn Ivar «Mini» Jakobsen som var gjesteprogramleder, og den tidligere fotballstjernen ble vitne til avsløringen da han spurte Tusvik og Tønne om det var noe de vil snakke om:

- Jeg har ikke så veldig mye på hjertet, men jeg tenker jo at Sigrid kanskje har det, for hun er jo blitt gravid, buste Lisa Tønne ut med i «Tusvik & Tønne talkshow».

AVSLØRTE NYHETEN PÅ TV: Det var i TV-programmet "Tusvik og Tønne" at Lisa Tønne fortalte om venninnens graviditet.  Foto: TV2
AVSLØRTE NYHETEN PÅ TV: Det var i TV-programmet "Tusvik og Tønne" at Lisa Tønne fortalte om venninnens graviditet. Foto: TV2 Vis mer

Ville dokumentere fødsel på Snapchat

Den overraskende nyheten fikk publikum til å juble, mens Sigrid Bonde Tusvik brøt ut i latter. Komikeren, som viste sin første fødsel på TV i programmet «Sigrid blir mamma», spøkte med at fødselen skulle dokumenteres på Snapchat (mobilapp for deling av bilder og video, journ.anm.).

I høst fortalte 36-åringen at hun ikke tok med seg noe lærdom fra sitt første svangerskap.

- Jeg lærte ingen triks fra forrige graviditet. Formen er bra. Nå er jeg i mitt andre trimester, og da kan man jo omtrent løfte en jordklode. Lærte ingen triks forrige gang, kjører heller ingen triks denne gangen, sa Tusvik med et smil.

FORELDRE IGJEN: Martin Jøndahl og Sigrid Bonde Tusvik ble foreldre for andre gang.  Foto: Andreas Fadum
FORELDRE IGJEN: Martin Jøndahl og Sigrid Bonde Tusvik ble foreldre for andre gang. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Her lurer Jan Thomas «Tusvik og Tønne»