Nå er Sarah Jessica Parker i Oslo!

«Sex og singelliv»-stjernen stålsatte seg for norsk vinterkulde, da hun ankom Gardemoen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video av Sarah Jessica Parker i Norge øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Skuespiller Sarah Jessica Parker (47) er sammen med den skotske skuespillerkjekkasen Gerard Butler (43) hyret inn for å lede årets Nobelkonsert i Oslo Spektrum.

Tirsdag kveld står vertskapet på scenen foran millioner av TV-seere i både inn- og utland, og i dag ankom den verdensberømte 47-åringen Oslo.

Fikk lusekofte
«Sex og Singelliv»-stjernen tok hjertelig i mot en lusekofte fra Se og Hørs reporter, da vi møtte henne på Gardemoen.

- Tusen takk for lusekoften. Den kan jeg bruke i dag, det er jo kaldt. Den kan jeg bruke over gallakjolen min.

- Hvor mange kjoler skal du ha på deg under Nobelkonserten?

 
- I hvert fall en, for det er for kaldt å gå uten, sa hun med et smil.

Berømt som «Carrie»
Sarah Jessica Parker er mest kjent for sin rolletolkning av den fiktive New York-skribenten Carrie Bradshaw i «Sex og Singelliv», og har gjennom den seks sesongers lange TV-serien blitt et hett skuespillernavn og moteikon verden over.

Til tross for at Parker er en A-listekjendis lever hun et rolig familieliv med ektemannen Matthew Broderick (50) og de tre barna James Wilkie (10) og tvillingjentene Thabita og Marion (3) - født ved hjelp av surrogatmor - i New York.

Veldedighetsarbeid
Men Parker er ikke bare opptatt av mote og skuespiller - hun har også et brennende engasjement for veldedig og politisk arbeid. I tillegg til å være medlem i Hollywood's Women's Political Committee, har hun i flere år vært UNICEF-ambassadør.

I år har hun også vært å se i media i forbindelse med gjenvalget av president Barack Obama (51), og sammen med flere kjendiser ga hun klart uttrykk for hvem hun ønsket at skulle lede USA de neste fire årene.

Leder konserten med Butler
Parker og Butler leder Fredspriskonserten i anledning utdelingen av Nobels fredspris, som i år ble tildelt Den europeiske union (EU), og da det ble kjent tidligere i vinter fortalte Parker at hun ser på oppdraget som ærefullt:

- Det er et stort privilegium å være en del av årets Nobels Fredspriskonsert. Jeg er beæret over å få dele scene med slike fantastiske artister.

På scenen tirsdag kveld står både norske og internasjonale artister, og blant dem som skal opptre er storheter som Ne-Yo (33), Seal (49) og Jennifer Hudson (31), i tillegg til lokale helter som Karpe Diem og Susanne Sundfør (26).

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker beskytter barna for rampelyset 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer