Adele:

Nå er sangstjernen skilt

Adele Adkins og Simon Konecki er omsider skilt.

SKILT: Skilsmissen til Adele er endelig ferdigstilt. Foto: Jim Smeal/REX/NTB
SKILT: Skilsmissen til Adele er endelig ferdigstilt. Foto: Jim Smeal/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2019 ble det kjent at superstjerna Adele Adkins (32) og ektemannen Simon Konecki (46) hadde gjort det slutt. Da hadde de vært sammen i syv år, og i 2012 fikk de sønnen Angelo sammen.

I 2016 giftet de seg, men ekteskapet ble kortvarig. 20. april 2019 var seperasjonen et faktum.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet, skrev nyhetsbyrået AP.

Og nå skal skilsmissen være sluttført, ifølge Entertainment Tonight. De skriver at eksparet skal ha sendt inn papirene for en ukes tid siden. Duoen skal nå altså ha kommet til enighet.

Papirene må bli signert av en dommer før de er offisielt skilt, skriver nettstedet.

Fortalte om bruddet

Eksparet, som giftet seg i 2016, har sønnen Angelo sammen. I uttalelsen fra 2019 sto det at «Hello»-sangeren og Konecki forplikter seg til å oppdra sin felles sønn med kjærlighet, og at de ikke ville gi noen ytterligere kommentarer om bruddet.

SLUTT: Det går offisielt mot en slutt for Adele og eksen. Her er de i 2013. Foto: Richard Young / REX / NTB
SLUTT: Det går offisielt mot en slutt for Adele og eksen. Her er de i 2013. Foto: Richard Young / REX / NTB Vis mer

I mai samme år brøt sangstjernen imidlertid tausheten om bruddet.

«Dette er 31. Takk gud. 30 var en prøvelse, men jeg eier det, og prøver mitt beste å håndtere det», åpnet hun det personlige innlegget med.

Videre fortalte Adele at hun hadde forandret seg drastisk de siste åra, og at hun fortsatt var i endring.

«31 blir et stort år, og jeg skal bruke det på meg selv. For første gang på et tiår er jeg klar for å føle verden rundt meg og se opp, for en gangs skyld», fortsatte hun.

Og akkurat forandring har det ikke stått på de siste åra. Adele har til stadighet vekket oppsikt med sitt utseende, og seinest i oktober i fjor fortalte hun om «sjokkforvandlingen».

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer

I programmet «Saturday Night Live» spøkte 32-åringen med vektnedgangen.

- Jeg vet at jeg ser veldig, veldig annerledes ut enn sist dere så meg. Men på grunn av alle corona-restriksjonene har jeg vært nødt til å reise lett, og jeg kunne derfor bare ta med halve meg, sa hun spøkefullt, og la til:

- Og dette er den halvdelen jeg valgte.

LES OGSÅ: - Dette er ikke min Adele

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer