GOD TONE: Selv om det alltid har vært tydelig at skuespillerne har hatt god kjemi, har de hele veien nektet å kommentere romanseryktene. Foto: Stella Pictures
GOD TONE: Selv om det alltid har vært tydelig at skuespillerne har hatt god kjemi, har de hele veien nektet å kommentere romanseryktene. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå er romansen avslørt

"Twilight"-regissøren bekrefter forholdet...

SEHER.NO: Helt siden suksessfilmen "Twilight" ble lansert i fjor, har romanseryktene svirret rundt hovedrolleinnhaverne Robert Pattinson (23) og Kristen Stewart (19).

De to har selv hele veien nektet for å uttale seg om hvorvidt de har et forhold, men nå bekrefter "Twilight"-regissør Catherine Hardwick at skuespillerne er mer enn bare venner.
Ifølge Femalefirst forteller Hardwick til Time Magazine at hun har snakket med Kristen om forholdet til Robert.

- Jeg tror det tok en god stund for Kristen å innse, 'Ok, jeg er nødt til å gi dette en sjanse og prøve å være sammen med ham', sier hun.

Romansen skal imidlertid ikke ha skjedd på "Twilight"-settet.

- Det Kristen sa til meg, var at det ikke skjedde under den første filmen. De krysset ikke den linjen på første filmen, forteller Hardwick til Time.

Regissøren innrømmer også at hun advarte Robert mot å prøve seg på Kristen, som under innspillingen til "Twilight" var under 18 år.

- Etter at jeg ansatte han for rollen, sa jeg til Robert at han ikke burde tenke på å innlede en romanse med henne. 'Hun er under 18. Du kommer til å bli arrestert'.

Den 20. november er det premiere på "Twilight"-oppfølgeren "New Moon" på norske kinoer.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Var hun rusa?