ANGRENDE SYNDER: I midten av desember offentliggjorde Tiger Woods at han tar en pause fra profesjonell golf for å fokusere på familien sin. Foto: All Over Press
ANGRENDE SYNDER: I midten av desember offentliggjorde Tiger Woods at han tar en pause fra profesjonell golf for å fokusere på familien sin. Foto: All Over PressVis mer

Nå er ringen tilbake på fingeren

Vil Elin Nordegren likevel redde ekteskapet med Tiger Woods?

SEHER.NO: I midten av desember meldte flere amerikanske underholdningsmedier at Tiger Woods (34) kone, Elin Nordegren (30), planla å forlate sin utro ektemann.

Men nå kan det virke som som pipa har fått en annen lyd. Nordegren gjorde nemlig mer enn å stå på ski da hun tilbragte nyttårshelgen i de franske alpene. 30-åringen benyttet også anledningen til å vise at hun har tatt på gifteringen igjen, og med det symblisere at ekteskapet med golfesset ikke er over.

- Er dette et godt tegn for ekteskapet hennes eller ville hun bare pynte seg litt for å matche all snøen? spør E! Online seg.

Nordegren feiret 30-årsdagen sin sammen med tvillingsøsteren Josephine på nyttårsaften i Frankrike, mens hennes utro ektemann skal ha vært hjemme i USA.

Tidligere denne uken hevdet en kilde til nyhetsbyrået X17 at Woods har brukt romjulen til å gjennomgå behandling for sexavhengighet.

- Han har vært her i noen dager. Hans rådgivere har tvunget ham til å motta behandling. De tror at dersom han skylder på misbruket som grunn for utroskapet, så har han en sjans til å bli tilgitt av fansen, uttalte en kilde til x17 på onsdag.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Brakk kinnet hans med golfkølle