NÅ: Da «Venner for livet»-stjernen kom ut av traileren igjen var antrekket det samme, mens håret var blitt kort og brunt. Forvandlingen er på grunn av innspillingen av filmen  «Squirrels to the Nuts». Foto: All Over Press
NÅ: Da «Venner for livet»-stjernen kom ut av traileren igjen var antrekket det samme, mens håret var blitt kort og brunt. Forvandlingen er på grunn av innspillingen av filmen «Squirrels to the Nuts». Foto: All Over PressVis mer

Nå er «Rachel»-sveisen borte

Jennifer Aniston gikk inn i traileren med langt hår – kom ut med kort.

SEOGHØR.NO:  Siden hun spilte i TV-suksessen «Venner for livet» har Jennifer Aniston (44) vært kjent for sitt perfekte hår. Frisyren hennes ble så berømt at den fikk navnet Rachel-sveisen – oppkalt etter rollefiguren hennes.

Jennifer er svært glad i sine lange lokker, og nekter å forandre på frisyren. Derfor var det svært overraskende da det dukket opp bilder der hun går inn i en trailer med langt hår – og kommer ut med kort!

Den nye frisyren er en halvlang bob med brun farge og svært annerledes enn Anistons signatursveis: oppklippede lokker med lyse striper.

Makeoveren skyldes ikke en sommerklipp hos frisøren. Det viser seg at den nye håret er en svært naturtro parykk, som hun bruker under innspillingen av en ny film i New York. Noen dager senere viste hun seg med lange lokker igjen.

– Jeg liker å bruke parykk. Det er som å ta på seg en hatt! Jeg pleier å ha balsam i håret under parykken. Det er veldig gøy å se at håret faktisk blir lengre, har «Venner for livet»-stjernen tidligere sagt til ukebladet People.


Også under innspillingen av «Untitled Elmore Leonard Project» tidligere i år brukte hun parykk, på tross av at rollefiguren har svært lik frisyre som henne selv.

Jennifer spiller for tiden inn filmen «Squirrels to the Nuts», som handler om en prostituert som blir skuespiller. Dermed er det ingenting som tyder på at bryllupet med Justin Theroux (41) blir i nærmeste fremtid. 

LES OGSÅ: Derfor utsetter de bryllupet