«Friends»:

Nå er premieredatoen endelig klar

Slik blir «Friends»-gjenforeningen.

«FRIENDS»-GJENFORENING: Datoen for den etterlengtede gjenforeningen er endelig klar. Her er gjengen samlet på scenen under Emmy Awards høsten 2002. Foto: AP Photo/Kevork Djansezian/NTB
«FRIENDS»-GJENFORENING: Datoen for den etterlengtede gjenforeningen er endelig klar. Her er gjengen samlet på scenen under Emmy Awards høsten 2002. Foto: AP Photo/Kevork Djansezian/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at et av årets virkelig store høydepunkt vil bli «Friends»-gjenforeningen. Siden den siste episoden ble sendt i 2004, har fans verden over lengtet etter at gjengen i kultserien skal gjeninnta sine roller.

I februar i fjor kunne ivrige fans endelig slippe jubelen løs, da det ble bekreftet at Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer dukker opp sammen på HBO Max.

Warner Media har kalt det en spesialutgave man kan kalle «den der alle kom sammen igjen».

Nå har det også endelig blitt sluppet mer informasjon om den spennende gjenforeningen.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på bildedelingstjenesten. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

«Det er offisielt!»

Flere av seriens store stjerner har nemlig delt innlegg på sine sosiale medier-kanaler, der de kan avsløre at premieren - som «alle» har ventet på vil bli 27. mai. Det betyr at det bare er to uker til gjengen blir å se igjen sammen.

«Det er offisielt! (...) Kan vi vært mer gira?!» skriver Jennifer Aniston, som spilte Rachel Green i serien, på Instagram, med tydelig referanse til en av Chandler Bings vitser.

Ifølge Hollywood Reporter er det også sluppet en lang liste over mennesker som vil gjøre gjesteopptredener - og lista er ikke beskjeden.

Her finner vi blant andre David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Lady Gaga, Kit Harington, Tom Selleck, Reese Witherspoon og Malala Yousafzai.

KALKUN: Courteney Cox er mest kjent for å ha spilt Monica Geller i TV-serien «Friends», og der er det spesielt en scene hun huskes for. Den har hun gjenskapt til glede for fansen. Video: Courteney Cox / Ingebjørg Iversen Vis mer

2,5 millioner

Flere medier, deriblant The Independent, har tidligere skrevet at de seks skuespillerne skal samles på det opprinnelige innspillingssettet til serien, men at man ikke får se dem tilbake i sine elskede roller.

Skuespillerne skal i stedet mimre tilbake til tida da serien ble spilt inn.

De seks skuespillerne vil ifølge bransjenettstedet Variety tjene minst 2,5 millioner dollar hver. Det tilsvarer svimlende 24 millioner norske kroner.

Serien gikk på TV-kanalen NBC fra 1994 til 2004. Siste episode ble sett av 52,5 millioner seere i USA, og ble den mest sette TV-episoden på 2000-tallet, skriver BBC.

På filmdatabasen IMDb er serien rangert med 8,9 stjerner av over 800 000 brukere.

LES OGSÅ: Røper «hemmelige» dokumenter om dødsfallet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer