GODT GIFT: Kendra Wilkinson giftet seg med sin kjære Hank Basset i et storslått bryllup lørdag. Foto: All Over Press
GODT GIFT: Kendra Wilkinson giftet seg med sin kjære Hank Basset i et storslått bryllup lørdag. Foto: All Over Press Vis mer

Nå er Playmaten gift!

Eksen til Hugh Hefner gikk til alters med den nye kjæresten lørdag.

Publisert
SEHER.NO: Det var i fjor høst at Kendra Wilkinson (24) og "Girls Next Door"-kollegene Holly Madison (29) og Bridget Marquardt (25) endte deres forhold til Hugh Hefner og flyttet ut av Playboy Mansion.

Kort tid etter fortalte Wilkinson at hun hadde forelsket seg på nytt. Denne gangen i den amerianske NFL-stjernen Hank Baskett.

Nå skal de to turtelduene ha giftet seg, skriver US Magazine. Ifølge magasinet skal det ha vært rundt 500 gjester i bryllupet, blant dem selveste Hugh Hefner, samt eks-samboerne Marquardt og Madison.
- Jeg er klar for å gifte meg med drømmemannem min. Jeg er så heldig, uttalte Kendra til magasinet like før vielsen lørdag.

24-åringen skal ha vært kledd i eksklusive diamanter og en designerkjole fra Michael Barin under vielsen.

Tidligere denne månedeen ble det kjent at Wilkinson også er gravid med NFL-stjernen.

- Hank og jeg er kjempeglad for å kunne annonsere at vi venter vårt første barn sammen. Vi er rørt over all støtten vi har fått fra familie, venner og fans, sa hun til E! News tidlig i juni. 

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- "Hef" er som en far for henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer