Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen:

Nå er paret tobarnsforeldre!

Parets andre barn har endelig kommet til verden. Dette skal den lille hete.

EN JENTE: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen er blitt foreldre for andre gang - nå til en liten jente. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
EN JENTE: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen er blitt foreldre for andre gang - nå til en liten jente. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2. mars i år kom den hyggelige nyheten om at Samantha Skogrand (31) og forloveden Emil Hegle Svendsen (35) skal bli foreldre for andre gang. Det røpet Skogrand i et innlegg på Instagram.

«Til sommeren blir Emil og jeg foreldre igjen. Vi er så takknemlige», skrev hun til et bilde av seg selv og den voksende babymagen.

«Jeg er takknemlig for at vi får oppleve dette igjen. Takknemlig for at Magnus skal bli storebror og mest av alt, takknemlig for hvert eneste spark jeg sitter her og kjenner på», fortsatte hun.

Uken etter at paret røpet babynyheten, ble det kjent at de denne gang venter en liten jente. Nå, fire måneder senere, kan paret slippe jubelen løs. Nå har nemlig den lille jenta kommet til verden.

I et innlegg på Instagram lørdag røper Samantha Skogrand at datteren Elsa kom til verden torsdag 15. juli.

«15.07 kom vår elskede lille Elsa til verden og gjorde familien komplett. Takk til fantastiske jordmødre og sykepleiere ved fødeavdelingen og ABC-klinikken på Ullevål. Deres kunnskap og enorme omsorg betyr alt! @heglesvendsen og jeg er evig takknemlige for opplevelsen og for vår lille datter», skriver hun i innlegget.

Innlegget har på kort tid fått flere tusen likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til de ferske tobarnsforeldrene.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Skogrand og Hegle Svendsen, foreløpig uten å lykkes.

Klipp fra TVNorge-programmet "4 stjerners middag": Fridtjof Såheim spør Samantha Skogrand om hun treffer andre menn når skiskytter-kjæresten Emil er i sesong. Vis mer

- En perfekt liten Magnus

At paret nå er foreldre til to, kommer omtrent to år etter at paret kunne ønske sitt første barn velkommen. Også den gang bekreftet hun nyheten på Instagram.

«28.01.19. Den største dagen i vårt liv. Som vi har lengtet etter deg», skrev hun tilhørende et bilde av forloveden, som holdt sin nyfødte sønn.

I podkasten «Babyboom» åpnet hun seg kort tid senere om fødselshistorien sin, og delte også navnet på den lille gutten med lytterne sine.

- Han fikk navn fem dager etter at han ble født. Vi hadde fire navn på blokka, men da han kom ut var han en liten Magnus, så han heter Magnus, sa hun, og la til:

- Han er en perfekt liten Magnus.

- Møttes på Tinder

NY MAKKER: Da Helene Olafsen var nybakt mamma, lette Stian Blipp etter en ny person han kunne lede «Senkveld» sammen med. Vis mer

Paret møttes for første gang på senhøsten i 2013. Det var Se og Hør som i januar året etter kunne avsløre at duoen hadde funnet lykken.

De ble samboere samme år, og i 2016 gikk Hegle Svendsen ned på kne og fridde til programlederen. Da Skogrand tidligere denne sommeren gjestet Nettavisens podkast «Schendis» avslørte hun hvordan paret, som altså nå er forlovet, egentlig møttes.

- Jeg visste naturligvis hvem han var, og han visste hvem jeg var på grunn av jobben min, men vi møttes på Tinder som alle andre.

De fikk en match, og førstemann til å starte samtalen ble Hegle Svendsen.

- Han mener det var jeg som skrev, men det er bare løgn. Han skrev noe sånt som: «velkommen til TV 2 Sporten», som jeg pleier å si i nyhetssendingene. Det var skikkelig teit. Jeg tenkte bare: «gud det var cheesy», røpet hun i podkasten.

LES OGSÅ: Ble kollega med forloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer