Nå er orgie-bildet av Peaches Geldof offentliggjort

- Jeg lever faktisk et veldig normalt liv, hevder modellen selv...

USKYLDIG?: Peaches Geldof så svært uskyldig ut på denne prisutdelingen i Hollywood i september i fjor - midt i det som visstnok var hennes «ville L.A.-periode».  Foto: All Over Press
USKYLDIG?: Peaches Geldof så svært uskyldig ut på denne prisutdelingen i Hollywood i september i fjor - midt i det som visstnok var hennes «ville L.A.-periode». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I går skrev Seher.no at den britiske modellen og TV-fjeset Peaches Geldof (22) har blitt hengt ut i tabloidavisen The Sun som en festglad, sexelskende villstyring.

Avisen skrev blant annet at de hadde bilder av Geldof i en sexorgie med flere andre ungdommer, også to andre kvinner. 22-åringen reagerte sterkt på oppslaget og slo tilbake på Twitter.

- Jeg er lei av at tabloidpressen griper etter halmstrå for å kunne fremstille meg som en vill party-sex-jente når jeg faktisk lever et veldig normalt liv. Forsvinn, twitret hun fredag.

The Sun skrev i den første artikkelen at de ikke ville offentliggjøre noe orgiebilde av hensyn til Peaches selv, men lørdag hadde de tydeligvis ombestemt seg. Sannsynligvis som et svar på modellens beskyldninger om at artikkelen var oppspinn, la avisen lørdag ut bildet på sine nettsider.

Bildet, som viser 22-åringen naken og klemt mellom to nakne kvinner og to nakne menn, er visstnok beskåret slik at det kan bli «publisert i en familieavis». Fotografiet skal være tatt i et slitent soverom i en ukjent leilighet i Los Angeles, der Geldof bodde i fjor.

Ifølge en av vennene hennes skal Geldof ha roet seg ned og blitt mer karrierefokusert etter at hun flyttet tilbake til Storbritannia.

Det kompromitterende bildet kan du se her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: