BLIR DETTE BARNEROMMET?: Eric Dane og hans gravide kone Rebecca Gayheart inspiserer huset som de vurderer å flytte inn i. Foto: All Over Press
BLIR DETTE BARNEROMMET?: Eric Dane og hans gravide kone Rebecca Gayheart inspiserer huset som de vurderer å flytte inn i. Foto: All Over Press Vis mer

Nå er naken-skandalen glemt

Skuespillerparet satser på ny start med baby og nytt hus.

Publisert
SEHER.NO: "Grey's Anatomy"-stjernen Eric Dane (36) og hans skuespillerkone Rebecca Gayheart (38) har vært igjennom noen turbulente uker, etter at en privat nakenvideo av ekteparet sammen med den tidligere skjønnhetsdronningen Kari Ann Peniche havnet på internett.

Nå prøver også ekteparet - som har blitt etterforsket av politiet i forbindelse med hjemmevideoen - å komme seg videre, ved å flytte til et nytt hus.

I går dro Eric - best kjent for sin rolle i "Grey's Anatomy" - og Rebecca sammen på husjakt i Hollywood, og brukte god tid på  å titte på en stor toetasjes villa i filmbyen.

Den ekstra plassen kan også komme godt med når paret om et halvt år får sitt første barn sammen.

Nyheten om skuespillerparets første barn ble forrige måned bekreftet via nettsiden til kjendisbloggeren Perez Hilton.

- Gayheart ble observert med en kul på magen forrige uke, noe som fikk babyryktene til å svirre. Nå er ryktene bekreftet, skrev nettsiden.

LES OGSÅ: Nakenvideoen ender i retten


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer