Nå er lille Blue Ivy Carter her!

... og superstjerne-mamma Beyoncé sjekket seg inn som «Ingrid Jackson» da hun skulle føde.

FORELDRE: Endelig kan superparet hilse deres førstefødte datter velkommen til verden. Foto: All Over Press
FORELDRE: Endelig kan superparet hilse deres førstefødte datter velkommen til verden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sent lørdag kveld ble Beyoncé Knowles (30) og Jay-Z (42) foreldre til en liten jente. I følge nettstedet E!Online har det lille nurket fått navnet Blue Ivy Carter - kanskje oppkalt etter pappas «The Blueprint»-triologi? Den lille jenta ble født ved hjelp av keisersnitt på Lenox Hill i New York, og det mektige superparet hadde sørget for strengt sikkerhetsvakthold, og at store deler av sykehusetasjen var forbeholdt dem. I tillegg måtte sykehuspersonell levere inn mobiltelefonene sine, og sikkerhetskameraer rundt om på sykehuset har blitt dekket for med teipet, skriver nettstedet Daily Mail. Beyoncé og Jay-Z har i følge kilder ha brukt nærmere 8 millioner kroner på å ha sykehusetasjen for seg selv. Etter at den gledelige nyheten ble kjent har fans, så vel som kjendisvenner av paret, kommet med sine gratulasjoner. Rihanna (23), kollega og god venn av de nybakte foreldrene, tvitret entusiastisk «Velkommen til verden, prinsesse Carter! Love, tante Rih». Beyoncé, som skal ha sjekket seg inn som Ingrid Jackson på Lenox Hill, har i høst måtte forsvare at hun faktisk er gravid, da rykter om at hun forfalsker graviditeten ved hjelp av en pute oppsto. Ryktene ville nemlig ha det til at superstjernen ikke skulle føde selv, men at barnet skulle bæres frem av en surrogatmor. Superparet giftet seg i 2008, og lille Blue Ivy Carter er deres første barn. Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Marianne Aulie vil amme i tre år  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer