SLUTT: Kylie Jenner skal ha dumpet Tyga igjen. Her er de sammen på Alexander Wang fashion show under moteuka i New York.  Foto: Afp
SLUTT: Kylie Jenner skal ha dumpet Tyga igjen. Her er de sammen på Alexander Wang fashion show under moteuka i New York. Foto: Afp Vis mer

Nå er Kylie Jenner singel igjen

Forholdet mellom reality-stjernen og rapperen Tyga er over etter to år.

Publisert

SEOGHØR.NO: Høsten 2014 begynte ryktene å svirre om at Kylie Jenner (18) hadde blitt kjæreste med den åtte år eldre rapperen Tyga (26).

I starten nektet paret for at det var noen romantiske følelser mellom dem, men de ble stadig sett sammen på intime middagsdater og på husjakt.

Tyga bekreftet forholdet i mars 2015, og ga kjæresten en Ferrari til over 2,5 millioner kroner til 18-årsdagen i august samme året.

Men duoens forhold har vært av det turbulente slaget. Det har både gått rykter om forlovelse og graviditet, samtidig som de har gjort det slutt og blitt sammen igjen flere ganger tidligere.

Nå etter to år som par skal forholdet være over for godt, melder flere amerikanske nettsider.

- Det skjedde bare noen dager før Met-ballet sist uke. De var der begge to, men de gikk ikke opp den røde løperen sammen, og det var Kylies valg, sier en kilde til TMZ.com.

Saken fortsetter under bildet.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: I slutten av mars postet paret et søtt kjærestebilde sammen på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG KJÆRLIGHET: I slutten av mars postet paret et søtt kjærestebilde sammen på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Årsaken skal fremdeles være uklar, men nettstedet skriver at Tyga tok med seg moren og en modell til lunsj på den amerikanske morsdagen søndag, og han nekter å si til vennene sine om hun er den nye kjæresten hans eller ikke.

- Bruddet var bittert. Vi har blitt fortalt at Kylie ble rasende da Tyga dukket opp på Met-ballet. Han ble kun invitert på grunn av henne, melder nettstedet som også hevder at det er slutt for godt mellom dem.

I følge kilder UsWeekly har snakket med, bekrefter de også at duoen gjorde det slutt tidligere denne måneden.

- Kylie og Tyga snakker ikke sammen akkurat nå, sier vennen, men legger til at bruddet ikke nødvendigvis er endelig.

- De krangler og blir sammen igjen hele tiden. Vi har sett dette skje før.

Nyheten kommer bare dager etter at Tygas eks-forlovede, Blac Chyna (29), og hennes nye kjæreste, Rob Kardashian (29), som er Kylies storebror, avslørte at de venter sitt første barn sammen.

INNVIKLET FAMILIEFORHOLD: Hvis Tyga og Kylie finner tilbake til hverandre igjen, så kan rapperen ende opp med å bli onkel til sin egen sønn. Eksen hans Blac skal nemlig gifte seg og venter barn med Kylies bror Rob. Foto: NTB Scanpix
INNVIKLET FAMILIEFORHOLD: Hvis Tyga og Kylie finner tilbake til hverandre igjen, så kan rapperen ende opp med å bli onkel til sin egen sønn. Eksen hans Blac skal nemlig gifte seg og venter barn med Kylies bror Rob. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Rob Kardashian overrasket fans og presse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer