LØSLATT: Lørdag ble det kjent at komiker Kristian Valen hadde blitt løslatt etter opphold på glattcella. Foto: Scanpix
LØSLATT: Lørdag ble det kjent at komiker Kristian Valen hadde blitt løslatt etter opphold på glattcella. Foto: ScanpixVis mer

Nå er Kristian Valen løslatt

– Jeg har fått mange nye ideer til show fremover, sier den kjente komikeren.

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt Kristian Valen (48) i helgen etter at han delte et bilde av politibetjenter på sosiale medier og utlovet dusør til dem som «kjenner dem og vet hvor de bor».

Fredag skadet Valens samboer seg på kniv og bakgrunnen for utbruddet på Facebook – som siden har blitt slettet – skal ha vært at politiet ble bedt om å bistå AMK-sentralen (akuttmedisinsk kommunikasjonssentral, jour. anm.) på oppdraget.

Dét falt ikke i god jord hos den kjente komikeren, som altså tok bilder av tjenestemennene og utlovet dusør til dem som gjenkjente dem.

Hendelsene førte til slutt til at Valen fredag ble siktet etter straffelovens paragraf 155, som omhandler «trusler mot offentlig tjenestemann».

Lørdag ettermiddag, etter å ha tilbrakt natten på glattcelle, ble 48-åringen løslatt.

– Nå er jeg bare utrolig sliten, men dette var absolutt en ny opplevelse for meg. Nå har jeg fått grobunn for mange nye ideer til show fremover, sa han til TV 2 etter løslatelsen.

– Jeg skjønner ingenting av dette her. Og det tror jeg heller ikke politiet gjør. Jeg ønsker ikke å si mer om dette akkurat nå, la Valen til på spørsmål om hvordan han stiller seg til siktelsen.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Kristian Valen før