Nå er Kong Curling-kiloene borte

- Det er godt å komme tilbake i form.

LA PÅ SEG FOR FILMROLLE: Kåre Conradi la på seg flere kilo for rollen som Stefan Ravndal i filmen «Kong Curling». Foto: Filmweb
LA PÅ SEG FOR FILMROLLE: Kåre Conradi la på seg flere kilo for rollen som Stefan Ravndal i filmen «Kong Curling». Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Kåre Conradi la på seg flere kilo for sin rolle i den populære norske filmen «Kong Curling» fra 2012.

Nå er imidlertid den ekstra vekten borte, etter at 40-åringen har fått hjelp av personlig trener.

I et intervju med Dagbladet beskriver Conradi sin nye treningshverdag med en avslappet utgave av regimet i Sylvester Stallones Rocky-filmer.

- Etter noen år med litt lavere treningsaktivitet er det godt å komme tilbake i form. Og helt nødvendig med alt som skjer, sier han til avisen.

Conradi har tidligere avslørt at han brukte de ekstra kiloene han la på seg for rollen i «Kong Curling», til sin rolle som Jonas Wergeland i NRK-serien «Erobreren».

- Jeg la på meg for rollen som Stefan Ravndal. Og fant ut at det egentlig var ganske riktig for Jonas. Så det ble en naturlig forlengelse av det. Jeg trente litt, men fikk ikke lov til å trene for mye, har han tidligere sagt til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble bedt om å være lubben

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer