Nå er kjendisparet blitt foreldre

Jessica Biel og Justin Timberlake har tatt imot sin førstefødte.

NÅ ER LYKKEN KOMPLETT: Artist Justin Timberlake og skuespiller Jessica Biel er blitt foreldre for første gang.  Foto: All Over Press
NÅ ER LYKKEN KOMPLETT: Artist Justin Timberlake og skuespiller Jessica Biel er blitt foreldre for første gang. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Et av Hollywoods største kjendispar, Justin Timberlake (34) og Jessica Biel (33), kan endelig slippe jubelen løs - nå er de nemlig blitt foreldre for aller første gang.

Det er paret selv som bekrefter den gledelige nyheten via sine talspersoner, skriver People.

Den nyfødte er en liten gutt, som allerede har fått navnet Silas Randall Timberlake.

Ifølge stjerneparets talspersoner er alt bra med mor og barn, mens pappa Justin er «ekstatisk» over å ha blitt far for første gang.

Saken fortsetter under bildet.

HYLLET KONA: Da Justin Timberlake vant pris på iHeartRadio Music Awards for to uker siden, sendte han en helt spesiell takk til dengang høygravide Jessia Biel og parets ufødte barn. Nå har de fått en sønn. Foto: Stella Pictures
HYLLET KONA: Da Justin Timberlake vant pris på iHeartRadio Music Awards for to uker siden, sendte han en helt spesiell takk til dengang høygravide Jessia Biel og parets ufødte barn. Nå har de fått en sønn. Foto: Stella Pictures Vis mer

Klar for papparollen

I slutten av mars stilte «Mirrors»-stjernen uten sin kone ved sin side, da prisutdelingen iHeartMusic Awards gikk av stabelen i Los Angeles.

Og det var en stolt Timberlake som hyllet kona og babyen fra scenen da han mottok prisen «Årets Innovatør», skriver DailyMail:

- Jeg sa at jeg ikke skulle gråte, men... Du kan ikke ha innovasjon uten kreasjon, så jeg vil takke min beste venn, min favorittsamarbeidspartner - min kone Jessica, som er hjemme og ser på. Kjære, jeg kan ikke vente med å møte vår største kreasjon hittil. Ikke bekymre dere, pappa er på vei hjem nå for å lære mer om å skifte bæsjebleier og få justert på meg bæremeisen.

GRAVID: Jessica Biel prøvde lenge å holde graviditeten skjult, men den kulerunde babymagen avslørte etter hvert at de to nå utvider familien. Foto: Stella Pictures
GRAVID: Jessica Biel prøvde lenge å holde graviditeten skjult, men den kulerunde babymagen avslørte etter hvert at de to nå utvider familien. Foto: Stella Pictures Vis mer

Delte babynyheten på 34-årsdagen

Kjendisparet har holdt lav profil under graviditeten, og det var ikke før på Justin Timberlake sin 34-årsdag i januar at de to endelig bekreftet den gledelige nyheten.

Da la nemlig popstjernen ut et sjarmerende bilde av seg selv som kysset på sin kones kulerunde babymage:

«Tusen takk alle sammen, for bursdagsgratulasjonene! I år får jeg verdens beste gave! Gleder meg sånn!».

Selv om Silas Randall ikke er blant de vanligste babynavnene, er det langt ifra så rart som ett navn «A-Team»-skjønnheten har snakket om før. Tidligere har Jessica spøkt med hva hun ikke skulle kalle et eventuelt barn hun og ektemannen hadde fått:

«Dersom jeg hadde fått én dollar for hver gang noen fortalte meg at mitt fremtidige barn burde hete Batmo, hadde jeg nesten hatt nok penger til å betale for terapien lille Batmo hadde trengt for å bli døpt nettopp dét», tvitret 32-åringen uken før bryllupet i 2012.

Da hadde den lille nemlig blitt hetende Batmo Biel, som gir assosiasjoner til superhelten Batmans kjøretøy «Batmobile». 

Viste kjærligheten i Oslo

Justin og Jessica ble kjærester i januar 2007, etter å ha vært venner i en årrekke. Sommeren samme år tok Justin med seg kjæresten til Oslo i forbindelse med «FutureSex/LoveSounds»-turneen - og dette ble første gang paret viste seg offentlig sammen.

Se og Hør-reporter Lasse Engeland (30) møtte paret på Aker Brygge, og overrakte artisten med Se og Hørs populære lusekofte - som han siden ga til kjæresten Jessica.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE FRAM DAMA: Justin Timberlake og kjæresten Jessica Biel klarte ikke å holde hendene bort fra hverandre da de gikk hjem etter å ha spist på restauranten ORO under besøket deres i 2007. Dette var første gang de viste seg offentlig sammen. Legg merke til Se og Hørs lusekofte i hånden til Jessica Biel. Foto: Andreas Fadum
VISTE FRAM DAMA: Justin Timberlake og kjæresten Jessica Biel klarte ikke å holde hendene bort fra hverandre da de gikk hjem etter å ha spist på restauranten ORO under besøket deres i 2007. Dette var første gang de viste seg offentlig sammen. Legg merke til Se og Hørs lusekofte i hånden til Jessica Biel. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I 2010 ble det kjent at kjendisparet hadde brutt med hverandre, og i et stort intervju med magasinet Vanity Fair samme året åpnet en tydelig knust Timberlake opp om bruddet:

- Jeg vil helst ikke snakke om henne, for det gjør så vondt. Hun er den mest betydningsfulle personen i livet mitt. I løpet av mine 30 år er hun den mest spesielle personen jeg har møtt. Jeg må beskytte det vi har hatt, og inntil noen viser meg hva som er mer betydningsfullt, så er det det jeg må gjøre. 

- Fantastisk å være gift

Men ekte kjærlighet vinner alltid - og året etter fant heldigvis Justin og Jessica tilbake til hverandre. Frieriet skjedde julen 2011, da paret var på romantisk juleferie Wyoming.

Saken fortsetter under bildet.

PRETTY IN PINK: Ekteparet prydet forsiden på kjendisbladet People i november 2012 - måneden etter at drømmebryllupet fant sted i Italia. Foto: Stella Pictures / Faksimile People
PRETTY IN PINK: Ekteparet prydet forsiden på kjendisbladet People i november 2012 - måneden etter at drømmebryllupet fant sted i Italia. Foto: Stella Pictures / Faksimile People Vis mer

Italia har alltid vært et spesielt land for paret, og 19. oktober 2012 sto drømmebryllupet på det eksklusive resortet Borgo Egnazia i nettopp Sør-Italia.

- Det er fantastisk å være gift, seremonien var veldig vakker og det var fantastisk å være omringet av familie og venner, sa paret i en uttalelse til People i forbindelse med bryllupet.

Nå har de to altså tatt fatt på neste kapittel i livet, og gleder seg utvilsomt til å bli kjent med lille Silas Randall Timberlake!

LES OGSÅ: 'NSYNC-kollega røpet graviditeten