Aksel Hennie gifter seg:

Nå er kjendiseliten samlet på Sicilia

Kjendisene er klare for Aksel Hennies og Karoline Hegboms bryllup.

GIFTER SEG: I dag får skuespiller Aksel Hennie (midten) sin kjære Karoline Hegbom i en seremoni på den italienske øya Sicilia. Både Ulrikke Døvigen, Daniel Franck, Tobias Santelmann og Tinashe og Odd-Magnus Williamson skal være blant gjestene. Foto: Andreas Fadum, Tore Skaar/ Se og Hør
GIFTER SEG: I dag får skuespiller Aksel Hennie (midten) sin kjære Karoline Hegbom i en seremoni på den italienske øya Sicilia. Både Ulrikke Døvigen, Daniel Franck, Tobias Santelmann og Tinashe og Odd-Magnus Williamson skal være blant gjestene. Foto: Andreas Fadum, Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av august ble det kjent at skuespiller Aksel Hennie (43) hadde forlovet seg med den 27 år gamle kjæresten Karoline Hegbom. Det ble kunngjort i en pressemelding fra Den Norske Filmfestivalen i Haugesund som skrev at Hennie hadde blitt «kidnappet av flere kompiser til sitt eget utdrikningslag» - og dermed ikke ville bli å se under den prestisjetunge filmfestivalen.

Parets bryllupsplaner hadde vært holdt hemmelig fram til da - og nå er bryllupsdagen endelig kommet.

Bryllupet skal etter alt å dømme stå i fjellbyen Taormina på den italienske øya Sicilia i dag, fredag. En rekke kjente navn står på den celebre gjestelista, og kjendisene har flokket til den sicilianske byen for å overvære parets bryllup.

Det var VG som først omtalte saken.

GUTTA PÅ PLASS: Skuespiller Tobias Santelmann og komiker Odd-Magnus Williamson skal overvære bryllupet mellom Aksel Hennie og Karoline Hegbom. Foto: Instagram / Skjermdump
GUTTA PÅ PLASS: Skuespiller Tobias Santelmann og komiker Odd-Magnus Williamson skal overvære bryllupet mellom Aksel Hennie og Karoline Hegbom. Foto: Instagram / Skjermdump Vis mer

Kjendistung gjesteliste

Blant dem er komiker Odd-Magnus Williamson (38) og kona Tinashe Williamson (34). Paret har delt en rekke bilder på Instagrams historiefunksjon fra den idylliske øya, blant annet sammen med skuespiller Tobias Santelmann (39). Han er på plass sammen med kjæresten Jennifer Bråthen.

PÅ SICILIA: Tinashe Williamson er klar for bryllup. Foto: Instagram / Skjermdump
PÅ SICILIA: Tinashe Williamson er klar for bryllup. Foto: Instagram / Skjermdump Vis mer
KLARE FOR FEIRING: Tinashe og Odd-Magnus Williamson. Foto: Instagram / Skjermdump
KLARE FOR FEIRING: Tinashe og Odd-Magnus Williamson. Foto: Instagram / Skjermdump Vis mer

Tinashe har også delt et bilde av ektemannen og Santelmann sammen, i tillegg til en rekke videoer fra det som ser ut til å være en fest i forkant av den store bryllupsdagen. Torsdag delte 34-åringen også en video fra en båt, hvor man kan se den italienske øyas vakre kyst i bakgrunnen.

Andre gjester som også er ventet til den storslåtte feiringen er den tidligere snowboardstjerna Daniel Franck (44). Han har delt et bilde fra den italienske øya som han omtaler som «et nydelig sted». Hennie var også til stede da Franck giftet seg med Ulrikke Døvigen (48) for sju år siden.

KOMMER OGSÅ: Skuespillerparet Sølje Bergman og Stig Henrik Hoff er også ventet å se i vielsen. Foto: NTB Scanpix
KOMMER OGSÅ: Skuespillerparet Sølje Bergman og Stig Henrik Hoff er også ventet å se i vielsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også navn som skuespillerekteparet Sølje Bergman (43) og Stig Henrik Hoff (54) er ventet å dukke opp til bryllupsfeiringen. Den britiske skuespilleren Reese Ritchie (33) er også på plass på Sicilia. Hennie spilte mot ham i Hollywood-filmen «Hercules» i 2014.

Forlovelsen røpet

Det var i midten av august at forlovelsen mellom Hennie og Hegbom ble kjent. Han skulle da egentlig ha vært i Haugesund for å delta på avdukingen av en Amanda-stein med hans egen navn på - som en heder til skuespillere som har prestert ekstra godt.

IDYLLISKE OMGIVELSER: Mange gifter seg i Giuseppe-kirken i fjellbyen Taormina på Sicilia. Foto: NTB Scanpix
IDYLLISKE OMGIVELSER: Mange gifter seg i Giuseppe-kirken i fjellbyen Taormina på Sicilia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi synes det er veldig leit at Aksel Hennie ikke kunne komme til Haugesund for å motta denne hederen likevel. Det er selvsagt en forutsetning at mottaker av denne æren er til stede under avdukingen, så Aksel ble satt i en ordentlig knipe i dag morges. Vi håper likevel han får et fantastisk utdrikningslag, og vi heier så klart på kjærligheten, sa festivaldirektør Tonje Hardersen i pressemeldingen da.

Vis mer

Festivalarrangøren skal også ha mottatt en video som viste at Hennie var i sitt eget utdrikningslag. Hennie har selv ikke kommentert forlovelsen, men da nyheten sprakk for tre uker siden, fortalte hans far Morten Hennie at han var svært lykkelig på sønnens vegne.

- Jeg er lykkelig for at sønnen min skal gifte seg, og at han har skaffet seg en fantastisk fin jente. Det er en far glad for, vet du, sa Morten Hennie til Se og Hør da.

LES OGSÅ: - Jeg vil ta livet mitt tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer