Nå er kjærlighetsvalgene tatt

Bøndene valgte disse frierne.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» fikk vi se at bonden Ane Furusæter (29) valgte Espen Aas (27).

Til Seoghør.no utdyper Ane hvorfor hun valgte nettopp Espen:

- Han var den eneste av frierne jeg følte det kunne bli noe mer med. Han var den eneste jeg kunne få følelser for, sier hun. 

I september fortale hun til Se og Hør at hun så etter en mann som var velbygd, som hadde selvironi, var snill og så positivt på livet. Hun hadde også et ønske om at han ønsket å flytte til gården hennes. 

<strong>GOD-KLEMMEN:</strong> Ane og Espen ga hverandre en skikkelig god klem etter valget ble tatt. Det var kjærlighet i lufta.  Foto: TV 2
GOD-KLEMMEN: Ane og Espen ga hverandre en skikkelig god klem etter valget ble tatt. Det var kjærlighet i lufta. Foto: TV 2 Vis mer

- Ja, Espen oppfylller alle de kravene jeg satte på forhånd. Jeg følte også at det var trivelig å være i nærheten av ham, og han er en veldig behagelig person. Vi har også mye til felles - som blant annet interessen for ku, sier hun og ler høyt før hun legger til: 

- Vi har jo like interesser som å gå på tur, være aktive og i tillegg kunne han tenke seg å bo på gården her, sier Ane. 

Seerne blir likevel holdt på pinebenken i ukene fremover. Vi får ikke ennå vite om de blir ett par eller ikke. Men Ane kan likevel røpe hvordan møtet med hans familie var: 

- Det var veldig koselig å møte dem. Jeg følte på meg at han hadde en hyggelig familie så jeg var ikke veldig skremt, selv om det var spennende. De var noen flotte folk, sier hun. 

På de andre gårdene valgte bonden Øyvind Leine Thune (29) frier Elise Edvardsen (24). Tor Gunnar Tangen (42) sto igjen med frier Berit Fladvad (46). På den siste gården valgte Lars Tomas Sletten Kapelrud (34) frier Lena Camilla Sigvarhsen (25). 

LES OGSÅ: Jakten-paret brøt forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer