TUBULENT FORHOLD: Ronnie Woods og russiske Ekaterina Ivanova var stormende forelsket i litt over ett år, men nå har lykken tatt slutt. Foto: All Over Press
TUBULENT FORHOLD: Ronnie Woods og russiske Ekaterina Ivanova var stormende forelsket i litt over ett år, men nå har lykken tatt slutt. Foto: All Over PressVis mer

Nå er kjæresten "bare" 36 år yngre....

Ronnie Wood har funnet seg ny russerinne.

SEHER.NO: I starten av desember ble det kjent at det 18 måneder lange forholdet mellom "Rolling Stones"-gitaristen Ronnie Wood (62) og hans 41 år yngre kjæreste, Ekaterina Ivanova (21) var over.

Det ser imidlertid ikke ut som hverken Ronnie eller Ekaterina depper av den grunn. 21-åringen er for tiden låst inne i "Big Brother"-huset i England, hvor hun har funnet tonen med den svenske artisten "Basshunter". Ronnie på sin side, skal allerede ha begynt å flørte med en ny ungjente, skriver The Sun.

Mandag ble 62-åringen observert sammen med 26 år gamle Hannah Kamelmacher - som i likhet med eksen Ekaterina er russisk - på en kinesisk restaurant i London.

- De hadde et tomannsbord i hjørnet. De så ut til å kose seg, sier et øyenvitne til The Sun.

Ronnies eks-kone Jo - som han forlot for 21-år gamle Ekaterina i fjor - skal ifølge øyenvitner tilfeldigvis ha passert da paret spiste sammen.

- Hun stakk hodet inn og sa hallo, men satte seg ikke ned og pratet. Ronnie så helt sjokkert ut, sier en kilde til den britiske tabloidavisen.

Paret skal ha møttes for første gang i forrige uke, og Hannah skal ha tilbragt natten i rockerens hjem natt til lørdag.

En venn av Hannah bekrefter at hun har funnet tonen med "Rolling Stones"-gitaristen.

- Hun sa at Ronnie virkelig er interessert i henne. De var sammen hjemme hos han på fredag, og hun lå over. Jeg vet at den første kvelden de møttes, ville han at hun skulle bli med ham hjem, men hun sa nei, sier vennen til The Sun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg trodde han skulle drepe meg