<strong>FORELSKET:</strong> Macaulay Culkin tok med sin nye kjæreste Jordan Lane Price på romantisk tur til Paris. Foto: FameFlynet
FORELSKET: Macaulay Culkin tok med sin nye kjæreste Jordan Lane Price på romantisk tur til Paris. Foto: FameFlynet Vis mer

Nå er kjæresten avslørt

Identiteten til Macaulay Culkins nye kjæreste er ikke lenger en hemmelighet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (33) har funnet lykken med en ny skjønnhet. Det var ikke kjent hvem hans nye kjæreste var, men nå kan Us Magazine avsløre jentas identitet.

Culkins nye kjæreste er New York-jenta Jordan Lane Price.

- Hun er en kul jente, med base i New York. Hun er veldig glad i rock og de tilbringer tid på samme steder i New York. De har masse tilfelles, sier en kilde til nettsiden.

Jordan er et friskt pust for Culkin som har gått gjennom noen tøffe år. For tre år siden ble han knust da Mila Kunis (30) dumpet ham etter åtte år som kjærester.

Mens Kunis kort tid etter bruddet fant lykken med Ashton Kutcher (35) fryktet venner og familie for Culkins liv etter at han ble singel. Den tidligere barnestjernen raste nemlig ned i vekt og slet lenge med store rusproblemer.

LES OGSÅ: Macaulay Culkin ble gitt seks måneder igjen å leve

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer