MATTEOPPGAVE: Slik ser en av de amerikanske matteoppgavene basert på Kim Kardashians rumpe ut. Foto: Catalyst prep/Twitter
MATTEOPPGAVE: Slik ser en av de amerikanske matteoppgavene basert på Kim Kardashians rumpe ut. Foto: Catalyst prep/TwitterVis mer

Nå er Kims rumpe blitt matteoppgave!

Skoleelevene fikk seg en stor overraskelse.

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (34) har fått mye oppmerksomhet for sine avkledde bilder for bladet Paper.

Bildet hvor Kim viser sin rumpe, har senere blitt kopiert og parodiert av en rekke kjendiser og Twitter-brukere.

Nå har også det amerikanske skoleverket latt seg begeistre av Kims fotoshoot.

Catalyst Prep - som gir ut øvelseshefter for elever som skal ta opptaksprøven til college i USA - lanserte torsdag flere matteoppgaver basert på «Keeping up with the Kardashians»-stjernens bakdel.

En av oppgavene går ut på å beregne arealer av deler av rumpen.

«Som patriotiske popkulturelt orienterte amerikanere kunne vi ikke unngå å se på Kim Kardashians bilder som en anledning til å lære bort SAT-matte» - skriver firmaet på sin Twitter-side.

Kims nakenbilder er en stor kontrast til hennes tårer, da hun i 2011 oppdaget at en av hennes brystvorter var synlig på et bilde i bladet «W»

- Jeg er så sint nå. De lovte meg at de skulle bli sensurert. Dette er pornografi!

- De skulle ikke vise rumpesprekken min eller brystvortene. Jeg skal aldri vise meg naken igjen, sa hun til kameraene i realityserien «Kim & Kourtney take New York».

Hennes nye arbeidsgiver er imidlertid ikke i tvil om at de nye nakenbildene ble akkurat som de håpet på.

- Kim er en av personene som får nettet til å koke. Hun var derfor et naturlig valg, da vi satte oss målsettingen å få internett til å bryte sammen i forbindelse med vår vinter-utgave, skriver bladet Paper på sin nettside.

LES OGSÅ: Kim skapte rumpebonanza