Nå er Khloé Kardashian singel igjen

TV-stjernens følelser for eksmannen Lamar Odom skal ha fått henne til å dumpe kjæresten.

SLUTT: Flere kilder hevder at det ble slutt mellom Khloé Kardashian og James Harden for flere uker siden.  Foto: NTB scanpix
SLUTT: Flere kilder hevder at det ble slutt mellom Khloé Kardashian og James Harden for flere uker siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble det kjent at realitystjernen Khloé Kardashian (31) hadde funnet lykken med basketproffen James Harden (26).

Nå melder imidlertid USWeekly at forholdet er over.

- Hun dumpet James for flere uker siden, forteller en kilde til nettstedet.

Khloé og James har hatt et turbulent forhold siden de ble sammen for halvannet år siden - spesielt etter at Khloés eksmann Lamar Odom (36) havnet i koma i oktober. Imidlertid har idrettsmannen vært en godt støtte for Khloé:

- James har vært helt fantastisk. Han har virkelig støttet meg gjennom denne vanskelige tiden. Det var nok enkelte ting han har vært ukomfortabel med, men jeg er en ærlig person og ønsker ikke å skjule noe. Han har vært fantastisk og jeg har vært åpen og ærlig, sa hun til Ryan Seacrest i november, ifølge USWeekly. 

Saken fortsetter under bildet. 

BRUDD: Selv om Khloé og James Harden har vært sammen i halvannet år, har de holdt en relativt lav profil om forholdet.  Foto: Splash News
BRUDD: Selv om Khloé og James Harden har vært sammen i halvannet år, har de holdt en relativt lav profil om forholdet. Foto: Splash News Vis mer

Dumpet etter kveld på strippeklubb

Bruddryktene har allerede svirret i flere måneder, spesielt etter at Harden ble fotografert på en strippeklubb forrige måned. Like etter delte Khloé en kryptisk melding på Instagram.

«Hold deg unna mennesker som får deg til å føle at du er vanskelig å elske», sto det skrevet på bildet. 

Saken fortsetter nedenfor.

Nylig delte «Keeping up with the Kardashians»-skjønnheten også en annen forvirrende tekst i sosiale medier.

«Det har kanskje skjedd urettferdige ting, men vit at dybden i sorgen din er en indikasjon på høyden i fremtiden din», skrev hun. 

Følelser for eksmannen

Det er foreløpig ukjent hva som er årsaken til bruddet mellom Khloé og James, men ifølge flere kilder er det den sterke kjærligheten TV-stjernen føler for eksmannen som har kommet i veien. 

Det var i 2013 Khloé gikk fra basketstjernen Lamar Odom (36) etter kun tre års ekteskap. Da hadde hun allerede blitt ydmyket av hans utroskap mens hun forsøkte å støtte ham gjennom rusmisbruket.

Da 36-åringen havnet i koma i oktober etter å ha blitt funnet bevisstløs på et bordell i Nevada, gjorde Khloé det kjent at hun valgte å utsette skilsmisseprosessen.

- Når Lamar ikke er hos fysioterapeuten, er han med Khloé. De er nærmere hverandre enn noensinne, men det er ingen som vet hva fremtiden bringer. Lamar har en positiv innstilling, og Khloé er så stolt av ham. Hun oppmuntrer og motiverer ham hver eneste dag, har en kilde uttalt ifølge PerezHilton.com. 

STER KJÆRLIGHET: Khloé Kardashian og Lamar Odom gikk fra hverandre i 2013, men tiden etter har vært turbulent, og Khloé legger sjelden skjul på kjærligheten hun føler for eksmannen.  Foto: NTB scanpix
STER KJÆRLIGHET: Khloé Kardashian og Lamar Odom gikk fra hverandre i 2013, men tiden etter har vært turbulent, og Khloé legger sjelden skjul på kjærligheten hun føler for eksmannen. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Rob Kardashians nye kjæreste ble arrestert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer