Kelly Osbourne:

Nå er Kelly Osbourne åpen for å date jenter

Realitystjernen åpner seg om seksualiteten. 

BIFIL: Kelly Osbourne avslører at hun deler samme synspunkt som sin mor. Foto: NTB Scanpix
BIFIL: Kelly Osbourne avslører at hun deler samme synspunkt som sin mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april i fjor sto TV-stjernen Sharon Osbourne frem som bifil.

Det var i TV-programmet «The Talk», hvor Sharon er en av programlederne, 64-åringen innrømmet at hun er tiltrukket av både kvinner og menn.

- Jeg har alltid ment at alle mennesker er homofile. Jeg er også det. Jeg er ikke bare litt homofil, jeg er ekstremt interessert i det faktum av hva jeg har gått glipp av. Men nå er det for sent, fortalte hun den gang.

Noen måneder senere oppfordret hun også døtrene, Kelly (32) og Amiee (33), til å date jenter.

Nå, ett år senere, avslører Kelly at hun deler samme synspunkt som sin mor.

- Vet du hva min ærlige mening er? At alle mennesker er homofile. Man kan ikke sette kjønn på kjærligheten, sier hun til PrideSourse, ifølge Contactmusic.com, og fortsetter:

- Jeg er åpen for å elske hvem som helst. Det handler om personen. Jeg tror ikke det handler om seksualitet i det hele tatt.

Saken fortsetter under bildet:

DELER SAMMEN SYN: Her er mor og datter sammen i Elton Johns 70-årsdag sist måned. Foto: NTB Scanpix.
DELER SAMMEN SYN: Her er mor og datter sammen i Elton Johns 70-årsdag sist måned. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Misliker ny «Hollywood»trend

Kelly, som har datet en rekke menn og vært forlovet to ganger, har derimot aldri hatt en jente-kjæreste. Likevel ser hun ikke bort i fra at det kan skje i fremtiden.

- Regelen min er, aldri si aldri. Jeg har aldri vært i et forhold med en kvinne, men jeg vet ikke om det ikke er en mulighet.

Det Kelly ikke liker, er folk som først hevder at de er homofile for deretter å si at det bare var en fase.

- Det er denne helt nye generasjonen av unge Hollywood-jenter som ikke klarer å finne kjærligheten der de tror de skal finne den, og derfor står de frem som homofile. To uker senere igjen har de gutte-kjæreste. Jeg blir gal av sånt!

- Jeg skal fortelle dere hvem som er aller verst til å oppføre seg slik: Unge kvinnelige kjendiser, tordner hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Kris Jenner raser mot nye påstander fra Caitlyn

BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix
BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer