GIFT: I dag kunne Katarina Flatland og Harald Dobloug gi hverandre sitt «ja» i et storslått bryllup i Danmark. Foto: Espen Solli/ Se og Hør.
GIFT: I dag kunne Katarina Flatland og Harald Dobloug gi hverandre sitt «ja» i et storslått bryllup i Danmark. Foto: Espen Solli/ Se og Hør. Vis mer

Katarina Flatland giftet seg:

Nå er Katarina Flatland gift

TV 2-profilen ga sitt «ja» til kjæresten gjennom sju år.

Publisert

TV 2-programleder Katarina Flatland (28) giftet seg med Harald Dobloug (29) i et storslått bryllup på Holckenhavn slott på Fyn i Danmark, lørdag ettermiddag.

Selve vielsen fant sted i en kirke utenfor København, og vielsen ble forrettet av den norske sjømannspresten Pål Kristian Balstad (39). Han skulle egentlig ha ferie på dette tidspunktet, men ble overtalt av Katarinas mormor til å stille opp.

Bruden selv strålte i en elegant, langermet brudekjole med nøkkelhullsutringning og blondeermer - signert norske Leila Hafzi - og et langt slør.

Delte bryllupsbilder

I skrivende stund har ikke paret delt noen bilder fra bryllupsdagen på sosiale medier, men det har noen av gjestene gjort.

Flere kjente fjes var til stede i bryllupet, blant andre Håvard Tvedten (40), Guro Fostervold Tvedten (43) og «God morgen Norge»-programleder Peter Bubresko (43), og samtlige har delt bilder fra bryllupet på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Kjærlighet ❤️ #katarinaogharald

Et innlegg delt av Guro Fostervold Tvedten (@gurotvedten)

To bryllupsreiser

Tidligere har 28-åringen fortalt at det blir rundt 80-90 gjester i bryllupet, og at de to har planlagt flere bryllupsreiser.

- Det blir flere bryllupsreiser, faktisk. Vi har lyst til å ta «hovedreisen» på vinterhalvåret, så den utsetter vi et halvt år. Og så stikker vi til Spania rett etter bryllupet, sa hun i et intervju med VG tidligere i år.

- Ikke stresset

Katarina Flatland og Harald Dobloug har vært et par siden 2011, og forlovet seg for litt over to år siden. Frieriet skjedde mens de to var på ferie sammen i New York. Det var Katarina selv som avslørte forlovelsen med et innlegg på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter nedenfor.

Bryllupet har derfor vært planlagt over lang tid. I vår startet paret øvingen til brudevalsen.

- Det er bare noen måneder igjen. Harald må jo trene litt, og Nadya Khamitskaya (35) skal kurse oss, fortalte Katarina, som var med på «Skal vi danse» i 2015, til Se og Hør.

I tillegg har 28-åringen fått god hjelp, og slapp derfor ekstra stress i forkant av den store dagen, selv om hun innrømmer at hun har vært spent.

- Fem uker før fikk jeg følelsen av at det nærmet seg veldig. Heldigvis har vi en bryllupsplanlegger som fikser alt, så jeg er ikke stresset i det hele tatt, sa hun til Se og Hør i forkant av bryllupet.

PENT PAR: Katarina Flatland og Harald Dobloug sammen på rød løper i forbindelse med Se og Hørs kjendisgalla i 2013. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
PENT PAR: Katarina Flatland og Harald Dobloug sammen på rød løper i forbindelse med Se og Hørs kjendisgalla i 2013. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix Vis mer

- Kommer sikkert noen tårer

Derimot var det én ting på bryllupsdagen hun var litt ekstra spent på, nemlig talen hun skal holde til sin brudgom.

- Jeg er vant til å snakke foran forsamlinger, men dette blir noe helt annet. Nå blir det personlig, og det kommer sikkert noen tårer. Hele slekta vår er lettrørt, så vannfast maskara er et must.

Blant gjestene som kanskje vil være litt ekstra rørt på den store dagen i dag, er brudens pappa, TV-personligheten og finansmannen Hallvard Flatland (61).

NÆRT FORHOLD: Både Hallvard og Katarina Flatland er kjente fjes for tv-seerne. I dag giftet han bort yngstedatteren. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Både Hallvard og Katarina Flatland er kjente fjes for tv-seerne. I dag giftet han bort yngstedatteren. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

For fem år siden ble han rammet av det livstruende HLH-viruset. Kort fortalt angriper viruset alle indre organer.

Hallvard fikk hjertestans, nyresvikt og leveren sviktet. Sjansen for å overleve ble beskrevet som minimal. Flere ganger ble familien tilkalt til sykesengen midt på natten, fordi legene trodde de skulle miste den populære programlederen.

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet "God sommer Norge" sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne, og om bryllupsplanene. Vis mer

- En milepæl i min bonustid

Da Se og Hør møtte ham og yngstedatteren tidligere i år, snakket de to om det forestående bryllupet.

- Det er et under at du får oppleve dette, pappa. Det var det ikke mange som så for seg da du var som dårligst, sa Katarina Flatland.

En rørt pappa Flatland sa seg enig.

- Nei, det var ikke gitt at det skulle skje. Det er en milepæl i min bonustid. Nå er vi optimister, og håper jeg holder ut til sommeren. Vi ser lyst på det, sa han spøkefullt.

I forkant av bryllupet har Katarina og Harald reist over til København flere ganger, og også pappa Hallvard har vært med på noen av turene over til Danmark.

- Vi har prøveligget sengene på slottet og smakt på bryllupsmenyen. Jeg har til og med sett kirken hvor selve seremonien finner sted.

Saken fortsetter nedenfor.

Setter av tid til hverandre

Katarina Flatland er for mange kjent for å servere tv-seerne bonderomantikk i rollen som programleder for realityserien «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Fra høsten blir hun imidlertid å se i en helt annen rolle, når hun skal lede «Idol»-sendingene på samme kanal.

I tillegg til TV-jobben studerer hun medisin, mens hennes nybakte ektemann er utdannet lege. Paret har med andre ord en hektisk hverdag.

«IDOL»: For mange er Katarina Flatland kjent som programleder for «Jakten på kjærligheten». Fra høsten skal hun i stedet lede «Idol» på TV 2. Foto: TV 2
«IDOL»: For mange er Katarina Flatland kjent som programleder for «Jakten på kjærligheten». Fra høsten skal hun i stedet lede «Idol» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

- Det blir mye jobbing på begge to, men selv om vi ikke får sett hverandre så mye, er vi flinke til å sette av «oss-tid» når vi først har mulighet. Og den tiden er hellig, fortalte Harald i et intervju med Se og Hør i 2015.

Katarina forklarte at de to aller helst bruker denne tiden hjemme.

- Det skjer så mye ellers, så derfor er det deilig å koble av i leiligheten. I stedet for å spise ute, lager vi gode middager. Da legger vi bort mobiler og Ipader og har gode samtaler, forklarte hun.

LES OGSÅ: Røper sin store skrekk om bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer