Katarina Flatland giftet seg:

Nå er Katarina Flatland gift

TV 2-profilen ga sitt «ja» til kjæresten gjennom sju år.

GIFT: I dag kunne Katarina Flatland og Harald Dobloug gi hverandre sitt «ja» i et storslått bryllup i Danmark. Foto: Espen Solli/ Se og Hør.
GIFT: I dag kunne Katarina Flatland og Harald Dobloug gi hverandre sitt «ja» i et storslått bryllup i Danmark. Foto: Espen Solli/ Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2-programleder Katarina Flatland (28) giftet seg med Harald Dobloug (29) i et storslått bryllup på Holckenhavn slott på Fyn i Danmark, lørdag ettermiddag.

Selve vielsen fant sted i en kirke utenfor København, og vielsen ble forrettet av den norske sjømannspresten Pål Kristian Balstad (39). Han skulle egentlig ha ferie på dette tidspunktet, men ble overtalt av Katarinas mormor til å stille opp.

Bruden selv strålte i en elegant, langermet brudekjole med nøkkelhullsutringning og blondeermer - signert norske Leila Hafzi - og et langt slør.

Delte bryllupsbilder

I skrivende stund har ikke paret delt noen bilder fra bryllupsdagen på sosiale medier, men det har noen av gjestene gjort.

Flere kjente fjes var til stede i bryllupet, blant andre Håvard Tvedten (40), Guro Fostervold Tvedten (43) og «God morgen Norge»-programleder Peter Bubresko (43), og samtlige har delt bilder fra bryllupet på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

To bryllupsreiser

Tidligere har 28-åringen fortalt at det blir rundt 80-90 gjester i bryllupet, og at de to har planlagt flere bryllupsreiser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer