Nå er Jerry Hall og Rupert Murdoch gift

Milliardæren sparte ikke på noe da han giftet seg med den tidligere stjernemodellen Jerry Hall (59). Se de flotte bildene fra bryllupet i saken!

Foto: Zuma Press
Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kun syv uker etter den tidligere supermodellen Jerry Hall (59) og mediemogulen Rupert Murdoch (84) forlovet seg, ga paret hverandre sine «ja» i helgen.

Det var i januar paret annonserte at de hadde forlovet seg - kun tre måneder etter de først hadde blitt et par. 

Ifølge EOnline giftet paret seg fredag under en privat seremoni i Spencer House i London, mens det var lørdag de feiret bryllupet på ordentlig i St. Bride’s kirken med venner og familie. 

59-åringen, som er eks-kona til Mick Jagger (72), strålte på bryllupsdagen i en utradisjonell lyseblå kjole fra designer Vivienne Westwood. 

- Jerry sluttet aldri å smile. Hun var i ekstase - det var de begge! Det var et fantastisk bryllup, fortalte tidligere The Rolling Stones-bassist Bill Wyman (79) til Daily Mail. 

Saken fortsetter under bildet. 

LYKKELIG GIFT: Det nygifte paret klarte ikke å ta øynene vekk fra hverandre etter de endelig hadde blitt mann og kone.  Foto: SipaUSA
LYKKELIG GIFT: Det nygifte paret klarte ikke å ta øynene vekk fra hverandre etter de endelig hadde blitt mann og kone. Foto: SipaUSA Vis mer

Alle barna var med på feiringen

Jerry og eks-mannens felles barn Elizabeth (32), James (30), Georgia May (24) og Gabriel (18) var alle tilstede for å se moren sin gå opp alteret lørdag.

59-åringens vakre døtre matchet moren sin på den store dagen i lyseblå kjoler, mens James og Gabriel var ikledd sorte dresser. 

Murdochs barn James (43), Lachlan (44), Elisabeth (47), Prudence (57), Grace Helen (14) og Chloe (12) var også på plass for å feire kjærligheten. 

De to yngste døtrene var flotte brudepiker under bryllupet og klarte ikke å holdene smilene tilbake mens de kastet roseblader på vei ut av kirken. 

Saken fortsetter nedenfor. 

STRÅLTE: Murdochs døtre Chloe (t.v) og Grace så ut som to Disney-prinsesser i de lyseblå kjolene sine.  Foto: Polaris
STRÅLTE: Murdochs døtre Chloe (t.v) og Grace så ut som to Disney-prinsesser i de lyseblå kjolene sine. Foto: Polaris Vis mer

Lykkelig gift 

Den styrtrike forretningsmannen skal ha fridd til Jerry med en forlovelsesring til en prislapp på rundt 30 millioner kroner - etter at de angivelig falt pladask for hverandre i oktober.

Det var Ruperts søster og niese som introduserte paret for hverandre.

Selv om det har gått fort i svingene etter turtelduene møtte hverandre, er det ingen tvil om at de er svært lykkelige i den nye tilværelsen som ektepar. 

Etter bryllupet fredag skrev 84-åringen på Twitter at han følte seg svært heldig. 

Jerry Hall var kjæreste med rockestjernen Mick Jagger (72) fra 1977 til 1999. 

Paret giftet seg i en uformell seremoni i 1990, men ekteskapet ble senere erklært ugyldig.

Rupert Murdoch har vært gift tre ganger tidligere, og skilte seg fra sin siste kone, Wendi Deng, i 2013 etter 15 år som ektepar.

TIDLIGERE SUPERPAR: Jerry Hall og rockestjernen Mick Jagger ble sammen i 1977 og gikk fra hverandre i 1999. Foto: Ap
TIDLIGERE SUPERPAR: Jerry Hall og rockestjernen Mick Jagger ble sammen i 1977 og gikk fra hverandre i 1999. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Rupert Murdoch og Jerry Hall gifter seg til helgen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer