- Nå er jeg tryggere på meg selv i bikini

Kim Kardashian har ikke alltid vært fornøyd med egen kropp, men føler seg mer selvsikker nå enn noen gang tidligere.

TRYGG PÅ SEG SELV: Kim Kardashian har med hard trening oppnådd den perfekte bikinikroppen.  Foto: All Over Press
TRYGG PÅ SEG SELV: Kim Kardashian har med hard trening oppnådd den perfekte bikinikroppen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun er berømt for sin sexy, veldreide kropp, men Kim Kardashian (31) har ikke alltid vært fornøyd med det hun så i speilet. Nå som hun trener mer enn noen gang er Kim endelig selvsikker nok til å gå med det hun vil på stranden.

- Tidligere følte jeg at jeg bare kunne gå med knyttede bikini-truser. Nå som jeg har fått frem musklene mer kan jeg gå med vanlig bikini, sier hun ifølge Contactmusic.

Men selv om realitystjernen stadig skryter av sine knallharde treningsøkter, unner hun seg den maten hun har lyst på og er ikke opptatt av å telle kalorier.

- Når jeg går ut til middag, spiser jeg hva jeg vil. Man kan ikke bruke livet på å bekymre seg over kalorier, sier Kim til magasinet Closer.


Det er tydelig at Kardashian er fornøyd med sin nye kropp og hun publiserer stadig lettkledde bilder av seg selv på Twitter.

Det er ikke bare kroppen 31-åringen er fornøyd med. Karrieren hennes går som det suser, og Kim er mer berømt enn noen gang. Det synes hun i hvert fall selv.

- Jeg er mer berømt enn Angelina Jolie, Jennifer Aniston, og Gwyneth Paltrow tilsammen, sier Kim ifølge nettstedet RadarOnline.

Kim er sammen med rapperen Kanye West, og det ryktes nå at han planlegger å fri til henne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skiftet navn på babyen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer