SAMSPILT: Både Åge og sønnen Bendik har vært i Champions League tidligere - som henholdsvis ekspertkommentator og tekniker for TV3/Viasat. Foto: Se og Hør/Trond Mæland
SAMSPILT: Både Åge og sønnen Bendik har vært i Champions League tidligere - som henholdsvis ekspertkommentator og tekniker for TV3/Viasat. Foto: Se og Hør/Trond MælandVis mer

- Nå er jeg stolt av farsan!

Fotballtreneren Åge Hareide ble rost opp i skyene av sønnen Bendik etter at han ledet Malmø FF til Champions League.

SEOGHØR.NO: Fotballtreneren Åge Hareide (60) jublet hemningsløst etter at laget hans, Malmø FF kvalifiserte seg for gruppespill i Champions League denne uken. Og etterpå ble han rost opp i skyene av sin egen sønn, Bendik (35) - på Twitter.

«Da farsan ringte meg i dag og sa at de ville gå ut i 3-5-2 og forklarte meg hvordan, kjente jeg at dette gikk veien. Masterplan. Jeg er nesten tom for ord, men fy faan nå er jeg stolt av farsan!!!! Champions League farsan!! Champions League. Lide gytt!!», skrev Hareides sønn i sin hyllest til pappa Åge etter kampen.

Bendik Hareide jobbet fra 2000 til 2009 i TV3/Viasat der han de siste fire årene var redaktør for Champions League sendingene. 

Nå er han blant annet spillerutvikler i Aker Akademiet, Molde FK og kommunikasjonsrådgiver i firmaet TINGH som han var med på å starte sammen med en kamerat for ti år siden.