Mickey Rourke:

- Nå er jeg pen igjen

Hollywood-stjernen delte bilde etter ny plastisk operasjon.

FIKSET NESEN: Mickey Rourkes utseende har forandret seg drastisk de siste årene. Her er han på vei til kjendis-restauranten Catch i Hollywood i sommer. Foto: NTB Scanpix
FIKSET NESEN: Mickey Rourkes utseende har forandret seg drastisk de siste årene. Her er han på vei til kjendis-restauranten Catch i Hollywood i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og hør): Skuespilleren Mickey Rourke (65) har hatt store roller i en rekke suksessfulle actionfilmer som «Sin City», «Iron Man 2» og «The Expendables».

I 2009 ble han også belønnet med både en Golden Globe Awards og en Oscar-nominasjon for å ha portrettert wrestleren Randy «The Ram» Robinson i dramaet «The Wrestler».

Men de siste årene er det ikke bare 65-åringens prestasjoner på det store lerretet som har skapt overskrifter. Han har nemlig fått vel så mye oppmerksomhet på grunn av utseendet sitt.

Page Six har tidligere hevdet at Rourke bygger opp ansiktet sitt på nytt, etter stadig å ha figurert på lister over mislykkede plastiske operasjoner.

Denne måneden delte filmstjernen selv et bilde på sosiale medier etter sin siste kosmetiske prosedyre; En neseoperasjon.

- Kort tid etter neseoperasjonen med Dr. Dhir. Nå er jeg «pen igjen» (lol)... Har en operasjon igjen. Jeg vet ikke hvilken dag det er. Jeg har ikke en gang innsett at operasjonen er ferdig, skrev Mickey på Instagram sammen med dette bildet:

Skuespilleren virker etter bildet å dømme, hvor han smilende tar kirurgen i hånda, fornøyd etter operasjonen.

Brukte feil kirurg

I sine yngre dager var Rourke en av Hollywoods største skjørtejegere og i tillegg til skuespillerkarrieren gjorde han det også stort som amatørbokser. Han hevder flesteparten av operasjonene han har gjennomgått er for å fikse tidligere skader etter den tøffe sporten.

KJEKKAS: På 80- og 90-tallet var Mickey Rourke en ettertraktet mann blant damene. Her er han avbildet i Frankrike i 1988. Foto: NTB Scanpix.
KJEKKAS: På 80- og 90-tallet var Mickey Rourke en ettertraktet mann blant damene. Her er han avbildet i Frankrike i 1988. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg har brukket nesen to ganger, og operert den fem ganger, i tillegg til en operasjon av et knust kjevebein, har Mickey fortalt til Daily Mail.

- Jeg måtte ta brusk fra øret mitt for å gjenoppbygge nesa, og så har jeg hatt et par operasjoner for å skrape ut brusk fordi arrvevet ikke leget seg riktig. Det meste har jeg gjort for å prøve å reparere ansiktet mitt på grunn av skader etter boksingen, men jeg dro til feil fyr da jeg skulle fikse fjeset.

Fremdeles jobber 65-åringen hardt i helsestudio for å holde seg i form, og han deler titt og ofte bilder fra øktene med fansen på Instagram.

Running..nowhere in particular.

A post shared by MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_) on

LES OGSÅ: - Angelina raser mot Brad på grunn av Jennifer