VERDEN SMILER: I fjor rant tårene - denne høsten er hun bare et stort smil... Foto: Anders Myhren/Seher.no
VERDEN SMILER: I fjor rant tårene - denne høsten er hun bare et stort smil... Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Nå er jeg på plass igjen

"Skal vi danse"-stjernen er endelig tilbake etter sjokk-høsten i fjor.

Se videointervjuet med Mia Gundersen Lelienhöf og Glenn Jørgen Sandaker nederst i saken!

SEHER.NO: Mia Gundersen Lelienhöf (48) har gjort spådommene til skamme, og er klar for den store finalen i årets "Skal vi danse" - etter å ha kommet seg gjennom duellen med Hallvard Flatland sist uke.

Dette beviser langt på vei at Stavanger-artisten er "tilbake igjen hos folket", etter en meget tøff høst i fjor. Den gang opplevde hun nemlig at hennes show «All of Mia» ble tatt av plakaten etter kun én forestilling. Årsaken var at produsentene ikke kunne gjennomføre showserien med så få solgte billetter.

Litt senere ble hun møtt av VG-forsiden med tittele «fiasko» var stemplet over hele siden i rødt. Etterpå innrømmet Mia at det hele var svært, svært tøft.

- Tårene rant hele veien. Det var forferdelig, har hun tidligere uttalt til Dagbladet.

Det er godt å se at Mia nå er tilbake - i bedre humør enn på lenge.

- Jeg kan ikke sammenligne denne høsten med den forrige. For å si det sånn: Jeg er på plass igjen. Og det er det viktigste. Altså, livet det går opp og ned, man vet aldri hva som skjer. Det viktigste er å ha det gøy mens en kan, sier Gundersen til Seher.no under pausen i lørdagens "Skal vi danse".

Selv vil hun derimot ikke si at oppturen i år gir en smak av revansje. Fortiden ligger nemlig fortiden til.

- Jeg tenker ikke sånn. Jeg tenker heller at det som skjedde, det skjedde. Det er ikke noe å rippe opp i sånn sett. Men selvfølgelig er det fint at jeg har hatt det helt fantastisk denne høsten i forhold til i fjor, smiler den blide 48-åringen til Seher.no.

"Skal vi danse"-finalen ser du på TV 2 lørdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Hva er det de skjuler her?

Se videointervjuet med Mia Gundersen Lelienhöf og Glenn Jørgen Sandaker fra pausen i lørdagens "Skal vi danse" her:[obj:media:8179]