- Nå er jeg mer takknemlig for hver dag

Finansmann Stein Erik Hagen ser lyst på livet etter at han ble friskmeldt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor ble det kjent at forretningsmannen Stein Erik Hagen (55) har fått prostatakreft. Heldigvis ble det oppdaget tidlig og i februar reiste han sammen med moren Bergljot Hagen (83) til USA for å la seg operere av noen av de fremste legene innen feltet. 

I dag ser han igjen lyst på livet.

- Det går bra. Jeg er mer takknemlig for hver dag jeg har, men jeg har ikke noe nytt syn på livet. Det går videre, sier matmilliardæren til Seoghør.no.

Onsdag nøt han sol og sommer i Larvik da han arrangerte sommerfest sammen med Petter Stordalen på Farris Bad. Stordalen er kjent for sine eksklusive fester og arrangerer blant annet en av Norges største kjendisfester hvert år 16. mai. Hagen forteller at han ikke er like partyglad som kameraten.

- Jeg liker å feste, men jeg er nok ikke samme kaliber. Jeg er litt roligere, men også jeg kan lage fest, forsikrer han. 

Resten av sommerferien skal 55-åringen tilbringe sammen med familien.

- Jeg begynner ferien til uken og da reiser jeg sammen med mine døtre til USA og det gleder jeg meg til. Siden blir det litt tid i Kragerø og Middelhavet.

- Klarer du å slappe av når du er på ferie?

- Nei, det gjør jeg aldri. Jeg har alltid noen ideer, planer eller problemer som skal løses.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi menn er ikke flinke nok til å ta vare på oss selv   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer