VERDIGE VINNERE: Karpe Diem vant Bendiksenprisen, som er oppkalt etter Arne Bendiksen. Foto: Thomas Horni / Seher.no
VERDIGE VINNERE: Karpe Diem vant Bendiksenprisen, som er oppkalt etter Arne Bendiksen. Foto: Thomas Horni / Seher.noVis mer

- Nå er jeg litt sjokka

Den populære rappe-duoen vant den gjeve «Bendiksenprisen».

SEHER.NO: - Det er ikke vits i å være «over-ydmyk». Under slike utdelinger har vi aldri før trodd at det ikke var en sjanse for at vi kunne vinne. Men i dag trodde vi faktisk vi ikke hadde en sjanse, sa en overlykkelig Chirag Rashmikant Patel (25) til Seher.no, etter at det ble klart at Karpe Diem vant den gjeve «Bendiksenprisen».

Prisen ble delt ut for første gang, og det var en rekke kjendiser som hadde møtt opp på utestedet «Emil & Samuel» i Oslo for å overvære utdelingen. Blant de nominerte hadde Karpe Diem konkurranse i Donkeyboy, Susanne Sundfør, Shining og Marit Larsen. Premien var en sjekk på 100.000 kroner.

- Vi har ikke rukket å diskutere hva vi skal bruke pengene på ennå, men de skal inn i musikken vår, det lover vi. Vi vil jo gjøre ære på prisen, og ikke bare kjøpe kebab for pengene.

Og det virket som om prisen kom uventet på Chirag og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (25) i hip hop-gruppen.

- Nå er jeg litt sjokka, og veldig glad. For fem minutter siden var vi på do, og jeg sa til Chirag: «Tenk om vi vinner». Vi trodde det ikke på forhånd. Vi har en tendens til å bruke all støtten vi får på musikken vår, innleide musikere og den slags. Det er nok derfor jeg fortsatt bor i en 28 kvadratmeter stor leilighet, spøkte Magdi fra scenen.

Og de andre artistene syntes Karpe Diem var verdige vinnere av prisen.

- At Karpe Diem vant var fullt fortjent og kjempemorsomt. De har jobbet knallhardt og lenge for dette, og det er absolutt fortjent, sa Cato Sundberg, Alexander Garborg Ågedal og Kent Sundberg fra Donkeyboy til Seher.no.

Også Linnea Dale, som har samarbeidet med Donkeyboy var fornøyd med at det var Karpe Diem som fikk prisen.

- De er verdige vinnere. Jeg digger Karpe Diem, og de virker som skikkelige bra folk, sa Linnea til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her avslører de hverandres uvaner