KLAR: Caroline Berg Eriksen, tidligere "Fotballfrue»" er klar for å bli mamma til to. Foto: Scanpix
KLAR: Caroline Berg Eriksen, tidligere "Fotballfrue»" er klar for å bli mamma til to. Foto: ScanpixVis mer

- Nå er jeg lei av å være gravid

Toppblogger Caroline Berg Eriksen kan føde når som helst.

SEOGHØR.NO: Toppblogger Caroline Berg Eriksen (29) aka «Fotballfrue» blir snart tobarnsmamma. Sammen med fotballspiller Lars-Kristian Eriksen har hun datteren Nelia (2,5), og paret venter nå en liten jente til i september.

På sin populære blogg, skriver Eriksen at hun nå er klar for å få tilbake kroppen sin.

- Jeg kjenner – nesten over natten – at nå er jeg klar. Virkelig klar. Jeg er i storform, jeg har verken bekkenplager eller noe annet jeg kan sette fingeren på og hele svangerskapet har virkelig gått som en drøm. Og tro meg! Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har vært såpass heldig to ganger, men om jeg likevel skal være hundre prosent ærlig, så begynner jeg å kjenne på at jeg faktisk er i ferd med å bli lei, skrev hun for kort tid siden. 

Waiting for you Week 37 and only 27 days to go #carolinebergeriksen

Et bilde publisert av Caroline Berg Eriksen (@carolinebergeriksenno)

Den spreke bloggeren har blitt kjent for sin treningsentusiasme og sterke kropp- og det er akkurat den hun skriver at hun savner. 

- Både fordi jeg er uendelig spent på å møte den nye jenta vår, bli kjent med henne og ta fatt på den nye hverdagen som 2-barnsmor, men også fordi jeg vil kjenne meg som meg selv igjen. Både energimessig og på flere andre områder.

- Ikke misforstå meg, jeg synes det å gå gravid er helt fantastisk! Det er virkelig en gave og jeg vet at jeg er heldig som i tillegg ikke har noen nevnte plager, men det er noe med det å få tilbake seg selv igjen. 

Trener til siste slutt

Caroline fikk oppmerksomhet verden rundt, da hun postet bildet som viser tydelig definerte magemuskler, kun fire dager etter fødsel.

Den gang trente hun så lenge hun kunne frem til fødsel, noe hun også gjør denne gangen. 

FORELDRE:Caroline Berg Eriksenog Lars Kristian Eriksen blir snart foreldre til to jenter. Foto: NTB scanpix
FORELDRE:Caroline Berg Eriksenog Lars Kristian Eriksen blir snart foreldre til to jenter. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg er heldig som fortsatt kan løpe og jogge, så det gjør jeg altså enda. Jeg deler opp en halvtime i to slik at jeg får 2 x 15 minutter på mølla, har alltid likt å gjøre det på den måten. De første 5 minuttene går jeg i raskt tempo før jeg jogger lett i de neste 5 minuttene og deretter avslutter jeg som regel med intervaller i de siste 5 minuttene.

- Da er det 45 sekunder på og 15 sekunder av som gjelder for min del, elsker det! Så gjentar jeg altså alt sammen i 15 minutter til og vips så har jeg 30 minutter, skriver hun på sin inspirerende blogg. 

Bloggeren har også avslørt hvordan hun holder strekkmerkene unna. 

I mai delte hun en gravidoppdatering med sine mange blogglesere. Et spørsmål mange undret seg over er hvorvidt 29-åringen har fått strekkmerker eller ei:

«Nei! Og jeg smører meg fortsatt hver kveld, blitt litt sløv på morgen fordi jeg som regel alltid har dårlig tid. Vet jo ikke om denne smøringen har noe å si, men det er godt likevel :-) Har snart brukt opp 2 flasker med olje hittil, mens den andre krukken med krem fortsatt har mye igjen. Startet vel å smøre meg i uke 9 denne gangen, så det er kanskje ikke så rart at forbruket er deretter. Likevel, disse kremene er drøye! Holder nok at jeg kjøper det en gang til i løpet av svangerskapet, så totalt blir det 1 av hver til hvert trimester :-) De er fra mama mio forresten, jeg bruker de samme som forrige gang – både krem og olje», skriver hun i blogginnlegget.

LES OGSÅ: Caroline Berg eriksen kuttet ut den strenge lavkarbo-dietten

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.