- Nå er jeg lærer på heltid

Frithjof Wilborn har ingen umiddelbare planer om å komme tilbake på TV-skjermen.

LÆRER: Frithjof Wilborn og kjæresten Tina Thompson er fortsatt svært forelsket. Nå har Wilborn blitt lærer på heltid. Her er de på fredagens God Kveld Norge-fest på Aker Brygge. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
LÆRER: Frithjof Wilborn og kjæresten Tina Thompson er fortsatt svært forelsket. Nå har Wilborn blitt lærer på heltid. Her er de på fredagens God Kveld Norge-fest på Aker Brygge. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Frithjof Wilborn (48) har byttet ut TV-jobben med jobb som lærer for 8-åringer i 3-klasse på Korsvoll skole i Oslo.

- De er søte sjarmtroll og et flott publikum, sa Wilborn til Seher.no, da han ankom «God Kveld Norge»-festen i Oslo fredag kveld sammen med sin kjæreste Tina Thompson (24).

- Han er en kjempeflink lærer, jeg har selv vært i klasserommet og sett på han, sier kjæresten til Seher.no.

- Det er ikke noe nytt for meg, jeg var lærer før jeg begynte med TV, sier Wilborn, som blant annet jobbet som lærer mens han var fotballspiller i Faaberg på Lillehammer.

Sist gang Wilborn var å se på TV var da han var programleder for «Hvem kan slå Ylvis» i fjor høst. Men han har ingen umiddelbare planer om å gå tilbake til TV-skjermen.

- Det kan tenkes at jeg begynner med tv igjen, men ikke i overskuelig framtid, sier Wilborn til Seher.no.

Ved siden av lærerjobben, trener den tidligere fotballspilleren også juniorlaget til Grüner.

LES OGSÅ: Se, her er Dorthes nye giftering

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange tror jeg er golddigger