- Nå er jeg i gang med kull nummer to

Katrine Moholt stortrives som nybakt mamma.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august ble «Allsang på grensen»-programleder Katrine Moholt (40) trebarnsmamma, da hun ble mor til lille Sofia Linn.

Søndag var hun på fest for første gang siden fødselen, og så strålende ut da hun ankom Se og Hørs kjendisgalla i Christiania Teater.

Moholt forteller at livet som nybakt mamma er fantastisk.

- Det er jo fantastisk å være voksen mamma, og spesielt med store barn. Dette er færste kvelden vi er ute etter at hun ble født, og hun ligger nå på et hotell her borte og jeg har på telefonen i tilfelle det ringes etter meg, sa Moholt.

- Og det er genialt med så stor aldersforskjell på barna, siden de kan hjelpe til så mye, sier TV-programlederen.

- Nå er jeg ferdig med ett kull, og dette er bare begynnelsen på kull to. Nå kommer de på løpende bånd, spøker Moholt.

TV 2-profilen er lykkelig gift med Snorre Harstad (42) og de har i tillegg til Sofia Linn barna Markus (18) og Evelina (15).

- Det var en gledelig overraskelse å bli mamma på nytt i en alder av 39. Men jeg føler veldig privilegert som er blitt mamma på nytt, siden jeg er så glad i barn. Jeg har en helt annen livserfaring nå, enn da jeg ble mor til Markus og Evelina som 22- og 25-åring, sa hun nylig til Se og Hør.

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her:

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer