- Nå er jeg helt utslitt

Pål Anders Ullevålseter ble kjendiskonge!

SJAKK-KONGE: Pål Anders Ullevålseter gikk til topps. Her med noen av de andre kjendisspillerne i Stavanger: Jon Herwig Carlsen, Arne Scheie, Linni Meister og Glenn Hysén. Foto: Anders Ellingsen/Se og Hør
SJAKK-KONGE: Pål Anders Ullevålseter gikk til topps. Her med noen av de andre kjendisspillerne i Stavanger: Jon Herwig Carlsen, Arne Scheie, Linni Meister og Glenn Hysén. Foto: Anders Ellingsen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Pål Anders Ullevålseter (45) er en racer også over sjakkbrettet. I Stavanger ble han kjendiskonge!

- Nå er jeg helt utslitt. Nå må jeg hjem og tøye ut hjernen litt. Jeg skjønner ikke hvordan Magnus Carlsen (23) klarer å holde konsentrasjonen i time etter time - dag etter dag, sier vinner av Se og Hørs kjendisturnering i Norway Chess, Pål Anders Ullevålseter.

- De som påstår at sjakk ikke er idrett, tar grusomt feil, sier den kjente enduroføreren, kjent for sine meritter ikke minst i verdens lengste og farligste ørkenritt, Rally Dakar.

Vinneren av Se og Hørs store kjendisturnering mener sunt kosthold er en nøkkel både for verdensmester Magnus Carlsen og alle andre som spiller sjakk på toppnivå.

Han får støtte av Se og Hørs kjendiskokk Bård Greni som serverte økologisk, kortreist mat til kjendisspillerne både før og under turneringen.

- Ingen hjerneføde er bedre enn kaldpresset olivenolje og havregrøt. Det anbefaler jeg Magnus å spise, sier Greni til Se og Hør under turneringen i Stavanger.

Se og Hørs store kjendisturnering i Stavanger blir arrangert i forbindelse med storarrangementet Norway Chess. Pål Anders Ullevålseter (45), Jon Herwig Carlsen (77), Sandra Borch (26), Arne Scheie (70) og Linni Meister (28) kaster glans over sjakkturneringen.
Se og Hørs store kjendisturnering i Stavanger blir arrangert i forbindelse med storarrangementet Norway Chess. Pål Anders Ullevålseter (45), Jon Herwig Carlsen (77), Sandra Borch (26), Arne Scheie (70) og Linni Meister (28) kaster glans over sjakkturneringen. Vis mer

LES OGSÅ: Politiker Sandra Borch tjuvtrente foran sjakkturneringen


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer