Nå er hun «verdens mest sexy dame»

Ingen er vel mer enig med mannebladet enn kjæresten Ashton Kutcher.

HOTTE: Ashton Kutcher og Mila Kunis er Hollywoods heiteste par for tiden - på alle måter.  Foto: Stella Pictures
HOTTE: Ashton Kutcher og Mila Kunis er Hollywoods heiteste par for tiden - på alle måter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ikke nok med at Mila Kunis (29), etter 14 års vennskap, har kapret den hotte skuespillerkollegaen Ashton Kutchers (34) hjerte - nå har hun også stukket av med gjev «mest sexy»-tittel.

Det er det amerikanske magasinet Esquire Magazine som har kåret den vakre brunetten til «verdens mest sexy dame», og fått henne til å pose toppløs iført stramme skinnjeans, på coveret til novemberutgaven.

Den 29 år gamle skjønnheten, som ble født i Ukraina, er ikke bare hot på bilder og i filmer, men er også et av de hottestene navnene innen amerikansk showbiz.

I tillegg til å være verdenskjent for sin rolle som Jacqueline «Jackie» Burkhart i «That '70s Show» og stemmen til Meg Griffin i «Family Guy», har hun høstet gode kritikker for sine mange filmroller.

Blant annet som Lily i «Black Swan» fra 2010 og Jamie i «Friends With Benefits» med gifteklare Justin Timberlake (31) fra i fjor.

I forbindelse med sistnevte film, hvor hun gikk ned nesten 10 kilo for å få ballerina-kroppen, fortalte Kunis åpenhjertig om barndomsår preget av mobbing.

- Jeg hadde store ører, lepper og øyne da jeg var liten, og ble konstant minnet på mine «feil». Det var en vanskelig tid, og jeg kom ofte gråtende hjem til mamma og pappa, har hun sagt til nettstedet OK!Magazine.

Men den populære 29-åringen lot seg ikke pille på nesen, og har i dag en selvtillitt - og et utseende - mange misunner henne.

- Jeg har erfart at det ikke er en dum ting å bli erta, selvfølgelig når man er liten er det forferdelig, men etter hvert lærer man å takle det, og da gjør det deg sterkere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her redder Mila Kunis kollegaen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer