Isabelle Eriksen:

- Nå er hun ute av sekken

Influenser Isabelle Eriksen viser frem kjæresten.

SKJERMET: TV-profilen har vært hemmelighetsfull i forbindelse med kjærestens identitet. Foto: Privat
SKJERMET: TV-profilen har vært hemmelighetsfull i forbindelse med kjærestens identitet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høst 2021 kunne TV-profil og influenser Isabelle Eriksen (25) røpe at hun hadde fått seg kjæreste. Forholdet bekreftet hun da Se og Hør møtte henne på rød løper i Oslo.

Tidligere i år kunne hun også avsløre at hun og kjæresten hadde tatt forholdet videre. På spørsmål fra programlederne i Rød løpers podkast, om de bor sammen, svarte hun at det stemmer.

25-åringen har imidlertid vært svært tilbakeholden hva gjelder kjærestens identitet, men nå avslører hun endelig hvem drømmedama er. Det gjør hun i et innlegg på sin Instagram-profil.

- Ute av sekken

I likhet med mange nordmenn er Eriksen på ferie i sommerparadiset Kroatia. Hun har imidlertid ikke tatt turen alene, for med seg har hun den lenge hemmeligholdte kjæresten.

I en bildekarusell på Instagram kan nemlig følgerne se at TV-profilen har delt et sjeldent bilde av kjæresten, Wiktoria Maria (23).

Overfor Se og Hør avslører hun at det romantiske bildet er det første hun deler med 23-åringens navn festet på bildet.

- Ja, det er første bildet hun er ordentlig med på og er tagget på så det er stas! Så nå er hun jo ute av sekken, røper Eriksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer