Isabelle Eriksen:

- Nå er hun ute av sekken

Influenser Isabelle Eriksen viser frem kjæresten.

SKJERMET: TV-profilen har vært hemmelighetsfull i forbindelse med kjærestens identitet. Foto: Privat
SKJERMET: TV-profilen har vært hemmelighetsfull i forbindelse med kjærestens identitet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høst 2021 kunne TV-profil og influenser Isabelle Eriksen (25) røpe at hun hadde fått seg kjæreste. Forholdet bekreftet hun da Se og Hør møtte henne på rød løper i Oslo.

Tidligere i år kunne hun også avsløre at hun og kjæresten hadde tatt forholdet videre. På spørsmål fra programlederne i Rød løpers podkast, om de bor sammen, svarte hun at det stemmer.

25-åringen har imidlertid vært svært tilbakeholden hva gjelder kjærestens identitet, men nå avslører hun endelig hvem drømmedama er. Det gjør hun i et innlegg på sin Instagram-profil.

FORELSKET: Her bekrefter Isabelle Eriksen forholdet på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

- Ute av sekken

I likhet med mange nordmenn er Eriksen på ferie i sommerparadiset Kroatia. Hun har imidlertid ikke tatt turen alene, for med seg har hun den lenge hemmeligholdte kjæresten.

I en bildekarusell på Instagram kan nemlig følgerne se at TV-profilen har delt et sjeldent bilde av kjæresten, Wiktoria Maria (23).

Overfor Se og Hør avslører hun at det romantiske bildet er det første hun deler med 23-åringens navn festet på bildet.

NY KÅK: Isabelle Eriksen har fått ny leilighet, og vi har besøkt henne! Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Ja, det er første bildet hun er ordentlig med på og er tagget på så det er stas! Så nå er hun jo ute av sekken, røper Eriksen.

25-åringen røper at turen ble spontant bestilt for bare en uke siden, og at ferien markerer parets første sydentur sammen.

- Skummelt

Eriksen legger likevel ikke skjul på at hun har vært svært spent på kjæresteavsløringen.

- Det var litt skummelt for å være helt ærlig haha. jeg har jo skjult henne så lenge så jeg føler det har bygd seg opp en veldig «spenning» rundt det, forteller Eriksen åpenhjertig.

SPENNING: Eriksen legger ikke skjul på spenningen rundt den mystiske kjæresten. Foto: Privat
SPENNING: Eriksen legger ikke skjul på spenningen rundt den mystiske kjæresten. Foto: Privat Vis mer

Til tross for at hun ikke har delt detaljer om 23-åringen, har flere av følgerne hennes har lyktes i å finne ut hvem den mystiske kjæresten er på sosiale medier.

- De mest dedikerte følgerne mine har jo klart å finne ut av hvem hun er for lenge siden, via stalking, forteller hun lattermildt.

Nå kan likevel influenseren puste lettet ut, og røper samtidig at turtelduene er stormforelsket.

- Syntes det er deilig at jeg nå slipper å tenke på om hun synes i bakgrunnen på bildene og videoene mine. Ferien har vært superfin så langt, blir bare mer og mer forelsket jeg.

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Tok initiativ

Tidligere i år fortalte 25-åringen detaljer om parets første møte i podkasten til Ida Fladen, «Ida med hjertet i hånden».

- Det har jeg faktisk ikke fortalt før. Men det var faktisk jeg som tok initiativet. Det gjør jeg aldri. Jeg har aldri tatt initiativ til noe før, men det måtte jeg med henne. Hun gjorde det ikke, fortalte hun i podkasten.

Her avslørte hun også at hun tok initiativ til de første kyssene.

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Egentlig må man spørre, men vi hadde gitt hverandre noen blikk og jeg følte det var greit. Hun ble med meg hjem, røpet Eriksen videre.

På spørsmål fra Fladen, om hvordan ting utviklet seg etter dette, forklarte influenseren at de begynte å snakke sammen på Snapchat hver dag.

LES OGSÅ: - Veldig ubehagelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer