Bar Refaeli:

Nå er hun trebarnsmor

Den verdenskjente modellen avslører babynyhet.

ALLE GODE TING ER TRE: Den israelske modellen Bar Refaeli har fått tre barn på tre år. Foto: NTB scanpix
ALLE GODE TING ER TRE: Den israelske modellen Bar Refaeli har fått tre barn på tre år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var i sommer at den israelske modellen Bar Refaeli (34) avslørte at hun atter en gang skulle bli mamma. Modellen, som er kjent verden over for sine mange oppdrag i mote- og skjønnhetsbransjen, har fra før to barn med ektemannen Adi Ezra (44), men var altså klar for en tredje.

Det var i en videosnutt hvor en mann fortalte på hebraisk at han skal være modell for Refaelis solbrillemerke, at den gledelige nyheten ble delt. Da Azar stilte Sports Illustrated-modellen et spørsmål rundt partnerskapet, svarte hun helt enkelt:

- Jeg er gravid, fortalte hun.

Nå er ventetiden over.

- En sønn

Det er på Instagram at Refaeli har avslørt at den lille har kommet. Hun har lagt ut bilde av seg selv i sykehuskappe, trolig fra rommet der fødselen fant sted. «Det er slik ekte glam ser ut», skriver hun, etterfulgt av at dette er hennes tredje baby på 3,5 år.

«Livet er vakkert», avslutter stjernen med. I kommentarfeltet renner det inn gratulasjoner og «Mazal Tov»-er fra fans og venner. Bildet ble lagt ut lørdag morgen norsk tid.

Hun har derimot ikke avslørt noe navn eller kjønn på babyen, men Times of Israel skriver at modellen skal ha fått en gutt, og at han ble født i Tel Aviv på torsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer