ALLE GODE TING ER TRE: Den israelske modellen Bar Refaeli har fått tre barn på tre år. Foto: NTB scanpix
ALLE GODE TING ER TRE: Den israelske modellen Bar Refaeli har fått tre barn på tre år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bar Refaeli:

Nå er hun trebarnsmor

Den verdenskjente modellen avslører babynyhet.

Publisert

Det var i sommer at den israelske modellen Bar Refaeli (34) avslørte at hun atter en gang skulle bli mamma. Modellen, som er kjent verden over for sine mange oppdrag i mote- og skjønnhetsbransjen, har fra før to barn med ektemannen Adi Ezra (44), men var altså klar for en tredje.

Det var i en videosnutt hvor en mann fortalte på hebraisk at han skal være modell for Refaelis solbrillemerke, at den gledelige nyheten ble delt. Da Azar stilte Sports Illustrated-modellen et spørsmål rundt partnerskapet, svarte hun helt enkelt:

- Jeg er gravid, fortalte hun.

Nå er ventetiden over.

- En sønn

Det er på Instagram at Refaeli har avslørt at den lille har kommet. Hun har lagt ut bilde av seg selv i sykehuskappe, trolig fra rommet der fødselen fant sted. «Det er slik ekte glam ser ut», skriver hun, etterfulgt av at dette er hennes tredje baby på 3,5 år.

«Livet er vakkert», avslutter stjernen med. I kommentarfeltet renner det inn gratulasjoner og «Mazal Tov»-er fra fans og venner. Bildet ble lagt ut lørdag morgen norsk tid.

Hun har derimot ikke avslørt noe navn eller kjønn på babyen, men Times of Israel skriver at modellen skal ha fått en gutt, og at han ble født i Tel Aviv på torsdag.

Fra før av har Bar og Adi, som giftet seg i 2015, døtrene Liv (3) og Elle (2).

Drømmen gikk i oppfyllelse

Refaeli var av-og-på-kjæreste med Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (45) i fem år, men i mai 2011 ble forholdet avsluttet for siste gang.

En av grunnene til at det ble slutt, skal ha vært hennes ønske om å gifte seg og starte familie.

Vis mer

- Jeg tror dette tiåret kommer til å bli viet til å stifte familie. Jeg har selv fire søsken, og forhåpentligvis får jeg en stor familie selv også. Men jeg får ta en av gangen, uttalte 34-åringen til Hello! Fashion Monthly i 2016, like etter at hun ble mor for første gang.

I oktober 2017 kom datter nummer to til verden.

- Hjertene våre er fulle av kjærlighet akkurat nå. Vi ønsket nylig Livs lillesøster, Elle, velkommen til verden. Vi er utrolig lykkelige og gleder oss til å starte dette nye kapittelet i livet, fortalte hun til US Weekly den gangen.

LES OGSÅ: Mister titler: - En nedgradering

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer