Nicole «Snooki» Polizzi:

Nå er hun trebarnsmor

- Han er prikk lik på Lorenzo som nyfødt.

FIKK EN SØNN: Lykken smiler for Nicole Polizzi. Hun har nemlig blitt mamma igjen. Her avbildet i Las Vegas i 2011. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Lykken smiler for Nicole Polizzi. Hun har nemlig blitt mamma igjen. Her avbildet i Las Vegas i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november kom den hyggelige nyheten om at realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi (31) og ektemannen Jionni LaValle (31) ventet sitt tredje barn sammen.

Og kort tid senere avslørte TV-profilen at hun ventet en gutt og hun allerede hadde funnet navn til sin ufødte sønn.

Nå er ventetiden over. Torsdag kom Angelo James LaValle til verden.

- Vi er så lykkelige over å ønske baby Angelo velkommen til vår lille familie! Han er så søt, og prikk lik på Lorenzo som nyfødt, forteller den nybakte mammaen til People.

- Jionni og jeg er spente på å se hvordan det blir fremover nå som vi er flere barn enn voksne i huset, fortsetter hun.

Sønnen ble født kl. 2.30 natt til torsdag (amerikansk tid) og veide 3,3 kilo. Det avslører Snooki selv i en Instagram-post hvor hun også viser frem familiens nyeste tilskudd.

Raskt tilbake på jobb

I tillegg til vesle Angelo, har ekteparet, som giftet høsten 2014, også sønnen Lorenzo Dominic (6 1/2) og datteren Giovanna Marie (4 1/2).

Til tross for at Polizzi nå har tre barn å ta vare på, så har hun ikke tenkt å ta seg en lang fødselspermisjon.

- Det er ikke et tema for meg. Jeg kommer kanskje til å ta fri et par dager, men mentalt tenker alltid på jobb og på merket mitt. Hvordan jeg kan utvide det og gjøre ting bedre, fortalte hun til People i mars.

- Så tanken på å være borte fra jobben stresser meg faktisk ut, la hun til.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

🧔🏽👦🏽👧🏽🤰🏽

A post shared by Nicole "Snooki" Polizzi (@snooki) on

Braksuksess

TV-profilen har kommet en lang vei siden hun ble kjent for sine ville guttehistorier, harde festing og arrestasjoner gjennom reality-serien «Jersey Shore».

Da MTV lanserte realityprogrammet i 2009 knuste serien alle seerrekorder. Med innslag av ekstremt utagerende fyll, kokainskandaler, stygt språkbruk, sex og kjærlighetsdrama fikk den kontroversielle serien bred omtale verden over, og vertskanalen måtte tåle mye kritikk.

TV-serien gjorde de åtte opprinnelige medlemmene, hvor seks av dem holdt ut fra start til slutt, Ronnie Ortiz-Magro, Sammi «Sweetheart» Giancola, Paul «Pauly D» DelVecchio, Jenni «JWoww» Farley, Vinnie «Vinny» Guadagnino og Nicole «Snooki» Polizzi, til verdensstjerner over natta.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

«Snooki» fikk den gang mye oppmerksomhet for sitt i overkant rappkjefta og festglade vesen. Helst ikledd lårkorte kjoler, skyhøye hæler, tykk sminke og mengder med hairextensions ble den 142 centimeter høye kruttønna raskt en favoritt blant tv-publikumet - og fikk stor spalteplass i media.

Fikk eget show

TV-profilen skapte eksempelvis overskrifter da hun i 2010 ble arrestert for ordensforstyrrelse under et tv-opptak midt på lyse dagen. Ifølge People var Polizzi overstadig beruset, og hadde sjanglet rundt på stranda blant badegjestene.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Nicole fikk også gjennomgå da hun året etterpå ble invitert til å holde foredrag for studentene ved Rutgers University i New Jersey, for å snakke om sin livsstil. Realitystjerna mottok 175 000 kroner for seansen, blant annet for å si: «Vær flink med studiene, men vær enda flinkere til å feste».

I 2012 ble «Jersey Shore» stoppet etter seks sesonger. Da fikk Snooki og bestevenninnen JWoww (32) sitt eget show, kalt nettopp «Snooki & JWoww». Dette gikk i fire sesonger, frem til 2015.

Trebarnsmoren har i tillegg gitt ut hele fem livsstilsbøker og har en egen kleslinje.

I vår ble syv av de opprinnelige åtte «Jersey Shore»-medlemmene gjenforent i reality-serien «Jersey Shore: Family Vacation». Og allerede før den hadde premiere i april, ble sesong to bestilt.

LES OGSÅ: Joe Jonas: - Han ødela bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer