BABYLYKKE: Sanger og skuespiller Christina Milian fikk sitt andre barn mandag 20. januar. Her er hun med datteren Violet Madison Nash, som hun har med eksmannen. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Sanger og skuespiller Christina Milian fikk sitt andre barn mandag 20. januar. Her er hun med datteren Violet Madison Nash, som hun har med eksmannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Christina Milian:

Nå er hun tobarnsmor

Jubler over familieforøkelse.

Publisert

«Nyutgivelse i 2020. For en velsignelse», skrev Christina Milian (38) på Instagram i slutten av juli, og avslørte med det at hun og kjæresten Matthieu Tota (34) skulle bli foreldre sammen i det nye året.

Nå er ventetiden over, og paret er i lykkerus over å ha fått en sønn.

«Så begynner vi. Isaiah 1/20/20. Helt enkelt perfekt. Verden er din, sønn», skriver Milian til et bilde av sin nyfødte sønn på Instagram.

Parets sønn, som har fått navnet Isaiah, kom altså til verden mandag 20. januar. Dette er Milians andre barn, hennes første med kjæresten.

På Instagrams historiefunksjon har sangeren og skuespilleren også delt et innlegg først publisert av kjæresten - der hun skryter av ham.

«Du er min klippe. Gud er stor. Det er ingen for meg som deg. Se på oss nå», skriver hun om kjæresten.

HYLLER KJÆRESTEN: Christina Milian har også delt et bilde som kjæresten har lagt ut - og delt fine ord om sin kjære. Foto: Instagram
HYLLER KJÆRESTEN: Christina Milian har også delt et bilde som kjæresten har lagt ut - og delt fine ord om sin kjære. Foto: Instagram Vis mer

Spilte musikk for babyen

Milians kjæreste jobber som artist og låtskriver, og er kanskje best kjent under artistnavnet M. Pokora.

Han har vært mye på reise mens Milian har gått gravid, og dermed har 38-åringen funnet andre måter å ha kjæresten til stede på.

Da har Milian nemlig spilt musikken hans for babyen som var i magen.

- Jeg minner babyen på pappas stemme. Det er fint for en gutt å ha det maskuline innslaget av melodier. Faren hans er på turné i år, så vi skal være med på det, sa stjernen til Us Weekly i september.

Samtidig kunne hun røpe at de ikke hadde funnet et navn til sønnen enda, blant annet fordi det hadde vært vanskelig å finne et navn som fungerer på både fransk og engelsk - da Matthieu Tota er fra Frankrike.

HØYGRAVID: Christina Milian avbildet i Los Angeles 16. januar, bare fire dager før hun fødte sønnen Isaiah. Foto: NTB Scanpix
HØYGRAVID: Christina Milian avbildet i Los Angeles 16. januar, bare fire dager før hun fødte sønnen Isaiah. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi er mye frem og tilbake på det, for engelske og franske aksenter høres ulike ut med navn. Jeg bryr meg ikke om det, men det er hans (kjæresten, journ. anm.) greie. Jeg har kommet til et punkt der jeg bare lar ham gjøre det. Så er jeg bare uenig til vi er enige, sa hun den gang.

Tobarnsmor

Som nevnt er dette Milians andre barn, da hun fra sitt tidligere forhold med musikkprodusenten The Dream (45), hvis egentlige navn er Terius Youngdell Nash, har datteren Violet Madison Nash (9). Eksparet var gift fra 2009 til 2010 - før Nash søkte om skilsmisse bare få dager før Milian fødte deres felles datter.

STOLT MAMMA: Christina Milian med datteren Violet Madison. Foto: NTB Scanpix
STOLT MAMMA: Christina Milian med datteren Violet Madison. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Året etter var duoen offisielt skilt, og ifølge Huffington Post kom skilsmissen blant annet som følge av at musikkprodusenten var utro med sin personlige assistent. Utroskapen ble kjent da det dukket opp bilder av de to i het omfavnelse i Karibien.

Milian har tidligere uttalt at hun ikke var klar over sidespranget.

- Jeg visste ikke noe. Men når jeg tenker tilbake, så fortalte magefølelsen meg at noe ikke var som det skulle. Men jeg trodde jeg kunne fikse det, har stjernen åpenhjertig sagt til Latina Magazine.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Avslører operasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer