Christina Milian:

Nå er hun tobarnsmor

Jubler over familieforøkelse.

BABYLYKKE: Sanger og skuespiller Christina Milian fikk sitt andre barn mandag 20. januar. Her er hun med datteren Violet Madison Nash, som hun har med eksmannen. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Sanger og skuespiller Christina Milian fikk sitt andre barn mandag 20. januar. Her er hun med datteren Violet Madison Nash, som hun har med eksmannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Nyutgivelse i 2020. For en velsignelse», skrev Christina Milian (38) på Instagram i slutten av juli, og avslørte med det at hun og kjæresten Matthieu Tota (34) skulle bli foreldre sammen i det nye året.

Nå er ventetiden over, og paret er i lykkerus over å ha fått en sønn.

«Så begynner vi. Isaiah 1/20/20. Helt enkelt perfekt. Verden er din, sønn», skriver Milian til et bilde av sin nyfødte sønn på Instagram.

Parets sønn, som har fått navnet Isaiah, kom altså til verden mandag 20. januar. Dette er Milians andre barn, hennes første med kjæresten.

På Instagrams historiefunksjon har sangeren og skuespilleren også delt et innlegg først publisert av kjæresten - der hun skryter av ham.

«Du er min klippe. Gud er stor. Det er ingen for meg som deg. Se på oss nå», skriver hun om kjæresten.

Spilte musikk for babyen

Milians kjæreste jobber som artist og låtskriver, og er kanskje best kjent under artistnavnet M. Pokora.

Han har vært mye på reise mens Milian har gått gravid, og dermed har 38-åringen funnet andre måter å ha kjæresten til stede på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer