Nå er hun tilbake der hun startet

Britney Spears har fått tilbake sin gylne manke.

BLOND IGJEN: Fredag farget Britney Spears håret sitt blondt igjen, etter å ha vært brunette siden desember.
BLOND IGJEN: Fredag farget Britney Spears håret sitt blondt igjen, etter å ha vært brunette siden desember. Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Britney Spears (28) er kjent for å gå ville veier når hun setter seg i frisørstolen, og har gjort alt fra å barbere hodet til å farge håret svart opp gjennom årene.

Forrige fredag valgte imidlertid "Womaniser"-sangerinnen en litt "tryggere" løsning for sin frisyre, da hun besøkte sin faste salong Nine Zero One i Hollywood.

Om det er vårens lyse tider, eller at hun har gått lei av sin brune manke er uvisst, men da Britney kom ut av salongen etter timen var håret tilbake i den gylne blondfargen hun først ble kjent for, skriver Daily Mail.

Popstjernen, som gjemte ansiktet bak et par enorme solbriller, unnet seg også en manikyr og spray-tan behandling, og så usedvanlig godt ut i det hun steg inn i en ventende bil, omringet av paparazzier.

Tross sin nye make-over var ikke Spears i spesielt godt humør da hun kom ut av salongen, og popstjernen virket alt annet enn fornøyd da hun var innom the Vionnet Boutique for å gjøre litt shopping senere på ettermiddagen.

Årsaken til popstjernens sure mine ble imidlertid veldig tydelig i det hun kom ut av klesbutikken.

På baksiden av hodet hadde hun nemlig en stor bar flekk, der frisøren tydeligvis hadde glemt å fylle på med hår-extensions.


Kort tid etter var hun tilbake i salongstolen og fikk rettet opp tabben, og det var en langt blidere Britney som kom ut etter den siste behandlingen.

Så får vi bare håpe at det "falske" håret holder seg på plass denne gangen... 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ:  - Denne gangen er kroppen faktisk hennes