Suri Cruise:

Nå er hun tenåring, men feiret uten pappa

Pappa Tom Cruise holder seg unna, men Katie Holmes gjør alt for at datteren skal føle seg elsket.

STOLT MAMMA: Suri betyr alt for mamma Katie Holmes, og hun gjorde naturligvis alt hun kunne da datteren nylig hadde bursdag. Foto: NTB Scanpix
STOLT MAMMA: Suri betyr alt for mamma Katie Holmes, og hun gjorde naturligvis alt hun kunne da datteren nylig hadde bursdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En gang var hun pappas øyensten. Men etter at foreldrene skilte seg ble livet til Suri Cruise (13) snudd på hodet. Nå gjør mamma Katie Holmes (40) alt hun kan for at pappas fravær ikke skal spille noen rolle.

Da Suri nylig feiret 13-årsdagen sin, ble hun og de nærmeste venninnene hennes tatt med på en skikkelig voksenbursdag.

Brus og pasta

Katie hadde bestilt bord på den trendy og eksklusive restauranten Delicatessen på Manhattan, hvor jentene fikk drikke brus av stettglass og spise så mye pasta de bare orket. Ifølge Daily Mail nøt Katie et glass rødvin, mens hun koste seg over hvor fint datteren hadde det.

Mens mamma kom i bukse, jeans og trenchcoat, var de tre småfrøknene kledd i søte sommerkjoler og joggesko. I hendene hadde Suri og den ene bestevenninnen hver sin perlebesatte håndveske fra Susan Alexandra, som koster nærmere 3500 kroner.

Tidligere på dagen tok Suris barnepike jentene med på en neglesalong for å gjøre den første dagen som tenåring ekstra spesiell.

SOMMERKLEDD: Suri og de to venninnene hadde det veldig moro på vei ut av restauranten. Foto: NTB Scanpix
SOMMERKLEDD: Suri og de to venninnene hadde det veldig moro på vei ut av restauranten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Elsket og viktig

Pappa Tom Cruise (56) var som vanlig ikke å se. Ifølge TMZ gir skilsmisseavtalen ham rett til å se Suri ti dager hver måned, men han velger å ikke benytte seg av muligheten.

Far og datter har ikke vært fotografert sammen siden 2013, da Suri var syv år gammel. Men Katie tar ansvaret som alenemamma på alvor.

- Det viktigste er å forsikre meg om at barnet mitt føler seg elsket. Og at hun er glad i seg selv. Og at hva hun gjør og hvem hun er, er både spesielt og viktig, sa hun i et intervju med den britiske utgaven av Elle.

Tom Cruise har fått mye oppmerksomhet for sitt engasjement i den kontroversielle scientologikirken, og det er blitt skrevet mye om at han har så godt som forsvunnet ut av datterens liv de siste årene.

Den omstridte «Mission: Impossible»-stjernen har ikke omsorgsrett for datteren, og Suri er stort sett blitt avbildet sammen med mamma Katie etter skilsmissen.

I PAPPAS ARMER:Tom Cruise var en tilstedeværende pappa - helt fram til skilsmissen i 2012. Foto: NTB Scanpix
I PAPPAS ARMER:Tom Cruise var en tilstedeværende pappa - helt fram til skilsmissen i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Åpen om morsrollen

At Katie og Suri har et tett mor-og-datter-bånd er ingen hemmelighet. De to er også slående like hverandre.

Da den lille jenta fylte 12 år i fjor, var det mange som sperret opp øynene da Katie delte bilde av henne.

- Jeg trodde det var du som delte et bilde fra du var ung, har en kommentert under bildet.

Selv om Katie Holmes sjelden tar med datteren på røde løpere og andre store tilstelninger, er ikke skuespilleren redd for å skryte av Suri.

Vis mer

I et intervju med Glamour Magazine i 2014, snakket 40-åringen svært varmt om morsrollen - og om datteren sin.

- Å være mamma er den største gaven i livet. Da jeg ble mor, forandret livet mitt seg fullstendig. Jeg visste ikke hvor mye kjærlighet jeg hadde i meg. Det er overveldende. Hver dag oppdager jeg mer og mer om dette spektakulære mennesket som jeg er mor til, sa Katie den gang.

LES OGSÅ: - Jeg mistet mensen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer