FLEST FØLGERE: Kylie Jenner (22) er nå den av Kardashian/Jenner-klanen med flest følgere på Instagram. Foto: NTB scanpix
FLEST FØLGERE: Kylie Jenner (22) er nå den av Kardashian/Jenner-klanen med flest følgere på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kylie Jenner:

Nå er hun større enn Kim

22-åringen tar Instagram-kronen fra storesøsteren.

Publisert

Kim Kardashian (39) har i en årrekke blitt kalt dronningen av Instagram, til tross for at hun ikke har tronet helt på toppen av statistikken.

Det er det nemlig Instagram selv som gjør - med 325,6 millioner følgere.

Også den portugisiske fotballspilleren Cristiano Ronaldo (34) har langt flere følgere, og mangler bare 5 millioner for å nå hele 200 millioner følgere. Bak følger Ariana Grande (26), Dwayne «The Rock» Johnson (47) og Selena Gomez (27), med henholdsvis 170, 167 og 165 millioner følgere.

Deretter kommer Kim Kardashian med sine 156 millioner følgere. Det vil si - inntil nå. Lillesøster Kylie Jenner (22) har nemlig forbigått storesøsteren hva gjelder følgere, og har et forsprang på rundt 400.000 følgere.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Tjener mer

Jenner tjener også mer på Instagram-postene sine enn 39-åringen, ifølge Buzz Bingo. På tre annonseinnlegg i fjor, dro hun inn svimlende 3,8 millioner dollar, tilsvarende 34 millioner norske kroner.

Storesøster Kendall Jenner (24) dro imidlertid inn mer - da hun hadde mer reklame på profilen sin. Plattformen har gitt henne en inntekt på 140 millioner kroner for 2019.

Se dette innlegget på Instagram

stormi webster 👼🏽

Et innlegg delt av Kylie ✨ (@kyliejenner)

Kylie har også det nest mest likte bildet på Instagram noensinne - bare slått av det berømte egget. Hun holdt nemlig rekorden en stund, med det første bildet av datteren Stormi (1).

Det er ikke bare forbigåelsen av storesøsteren Kylie har skapt overskrift for Kylie det siste døgnet. I går sletta stjerna et bilde fra Instagram etter å ha blitt anklaget for å drive kulturell appropriasjon. Flere mente nemlig at 22-åringen ikke hadde noen rett til å ha rastafletter som hvit kvinne, skriver blant andre InStyle.

Blitt anklaget for photoshop-juks

Det er heller ikke bare kulturell appropriasjon stjerna anklages for. Kardashian/Jenner-søstrene anklages jevnlig for photoshop-juks, da de titt og ofte ser nokså ugjenkjennelige ut på bildene de publiserer av seg selv på bildedelingstjenesten.

I sommer delte blant annet Kylie og storesøsteren Khloé Kardashian (34) flere kampanjebilder av seg selv i anledning deres nye samarbeid for Kylie Cosmetics.

Se dette innlegget på Instagram

Round 3 ✨ JUNE 14th

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Den gang mente fansen at de to nesten ikke var til å kjenne igjen på bildene, og flere anklaget dem derfor for photoshop-juks.

BILDEFUSK: Samtidig som debatten går rundt barn og unges mentale helse og påvirkning fra sosiale medier, driver mangfoldige Instagram-stjerner med retusjering av egne bilder. Kine og Jonas avslører tre av de verst retusjerte bildene til en av de aller største på Instagram - Kim Kardashian. Vis mer

I mars ble også storesøster Kourtney Kardashian (40) nærmest hudflettet av fansen av same årsak. Den gang hadde hun lagt ut et lettkledd bilde av seg selv i badekaret for å promotere sin nye nettside «Poosh».

Bildet hadde teksten «Love yourself as deeply as you love them», som kan oversettes til «elsk deg selv så høyt som du elsker andre».

Mange fant det derfor nokså oppsiktsvekkende at stjernens ene ben er unormalt langt, noe som tydelig viser at bildet er redigert, og at det heller ikke er gjort en særlig god jobb med akkurat dette.

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen under julefesten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer