LITE TID: - Vi hadde ikke tid til hverandre, sier Khloe Kardashian om hvorfor det ble slutt med basketkjæresten Rashad McCants. Foto: Stella
LITE TID: - Vi hadde ikke tid til hverandre, sier Khloe Kardashian om hvorfor det ble slutt med basketkjæresten Rashad McCants. Foto: StellaVis mer

Nå er hun singel

- Vi hadde ikke tid til hverandre.

SEHER.NO: Reality-stjernen Khloe Kardashian har den siste uken insistert på at forholdet til basket-kjæresten Rashad McCants er på gyngende grunn - inntil nå.

Kun to dager etter at hun dementerte de siste brudd-ryktene, la hun torsdag ut en melding på sin private hjemmeside om at forholdet med Minnesota Timberwolves er over.

- Vi hadde ikke tid til hverandre. Han er i en forskjellig by hver dag for å spille kamper. Men vi har hatt syv gode måneder og vil fortsette å være nære venner, skriver Khloe ifølge Femalefirst.

24-åringen har det siste året vært med i realityserien "Keeping up with the Kardashians", og er også kjent som søsteren til den skandaleombruste partypiken Kim Kardashian.

Men Khloe skapte i fjor selv overskrifter da hun i fjor havnet i fengsel for fyllekjøring.

Hun mener det var farens død for fire år siden som fikk henne til å begynne å drikke.

- Jeg tror det å drikke var min måte å håndtere det på. Alle takler slikt forskjellig, men jeg taklet det veldig dårlig og det har vært veldig vanskelig for meg å forstå og sørge, sa hun da hun kom ut fra fengslet.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Går heller naken