Nå er hun singel

Robinson-Cathrine valgte vennskap foran kjærligheten.

Releasekonsert med ECLIPSE pa° Ballroom i Oslo. Cathrine Montero Moen (fra Robinson). Foto: Se og Hør
Releasekonsert med ECLIPSE pa° Ballroom i Oslo. Cathrine Montero Moen (fra Robinson). Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I midten av november presenterte Seher.no nyheten om at nummer to i årets Robinson, Cathrine Moen, var i ferd med å få seg kjæreste. Den heldige lå an til å bli Robinson-konkurrent Morten Heierdal (29).

Paret reiste også på romantisk tur til Tenerife, men etter hvert fant de ut at det var best å være venner.

- Vi fant ut at vi ikke ville ofre det solide vennskapet vårt for et forhold. Nå er vi single begge to og kjempegode venner, slår flotte Cathrine fast overfor Seher.no.

Den travle jenta ønsker å prioritere seg selv og karriere. Hun har allerede et musikkprosjekt på gang og trives med å ha mange baller i luften.

- Jeg tenker ikke så mye på en kjæreste akkurat nå, og har litt forskjellige ting som skjer. Det er viktig å smi mens jernet er varmt! Akkurat nå har jeg mest lyst å prioritere meg selv.

Selv om ny mann ikke er det som står øverst på ønskelisten til jul har hun øynene oppe dersom den rette skulle dukke opp.

- Dersom en prins kommer ridende på en hest utenfor vinduet mitt skal jeg ikke si nei, sier hun humoristisk til Seher.no.

Et annet Robinson-par har imidlertid funnet lykken etter årets ekspedisjon. Hans Christian Philip Valstad har blitt kjæreste med Christina Celeste Ruste Hinna.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer