SINGEL IGJEN: - Jeg trives på egen hånd, sier Sienna Miller etter å ha dumpet kjæresten Balthazar Getty. Foto: All Over Press
SINGEL IGJEN: - Jeg trives på egen hånd, sier Sienna Miller etter å ha dumpet kjæresten Balthazar Getty. Foto: All Over PressVis mer

Nå er hun singel igjen

Sienna dumper sin gifte elsker.

SEHER.NO: "Casanova"-stjernen Sienna Miller (26) skapte store overskrifter da hun i juli ble fotografert i svært intime situasjoner med den gifte oljearvingen Balthazar Getty (33) under en romantisk badeferie i Italia.

Forholdet til firebarns-faren førte til at Sienna ble utskjelt over hele Storbritannia og stemplet som hore av mennesker som følte sympati med Gettys forsmådde kone.

Nå ser det ut til at den negative publisiteten har blitt for mye for turtelduene. I et ferskt intervju med Us Magazine, hevder Sienna at hun har gjort det slutt med Getty.

- Jeg er singel for øyeblikket, og veldig fornøyd med det. Det er deilig å ikke ha et forhold som pressen hele tiden vil diskutere. Jeg trives på egen hånd, sier hun til bladet.

Balthazar Getty - som i juli ble separert fra kona i kjølvannet av de hete bildene med Sienna, har foreløpig ikke kommentert bruddet.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Hete scener med begge kjønn!