SLÅR TIL: Cecilia Brækhus er en av Norges mest profilerte boksere. Her er hun fotografert under et innslag i TV-programmet "Den store klassefesten" på NRK. Foto: Stella Pictures
SLÅR TIL: Cecilia Brækhus er en av Norges mest profilerte boksere. Her er hun fotografert under et innslag i TV-programmet "Den store klassefesten" på NRK. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå er hun singel igjen

Lykken tok slutt for bokse-Cecilia.

SEHER.NO:  Proffbokseren Cecilia Brækhus har de siste to årene vært sammen med moldenseren Mats Haukebø, men nå skal forholdet være over.

I et intervju med Sportsrevyen på NRK søndag, ble bergensjenta omtalt som "nysingel og klar for verden".

På Cecilias MySpace-side på internett står hun også oppført som singel.

Brækhus har de siste årene pendlet mellom sin sportslige base i Berlin og leiligheten hun har delt med Mats i Trondheim.

Det er ikke kjent om hun nå vil flytte til Berlin på heltid, men i intervjuet med Sportsrevyen legger hun ikke skjul på at hun trives i Tyskland.

- Jeg trives utrolig godt i Berlin, det er en helt fantastisk by. Det er jo en eksplosjon av historie, museer, idrett, kulturliv, uteliv, sier hun til Sportsrevyen.

Det har ikke lykkes Seher.no å få noen kommentar fra Cecilia Brækhus.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: For to år siden gikk han alene i Norge