SINGEL: Pamela Anderson skal være på utkikk etter en ny romanse. Foto: Stella
SINGEL: Pamela Anderson skal være på utkikk etter en ny romanse. Foto: StellaVis mer

Nå er hun singel igjen

- Hun har dumpet kjæresten...

SEHER.NO: Den tidligere "Baywatch"-stjernen Pamela Anderson (42) skal ha dumpet surferkjæresten Jamie Padgett etter ett år sammen.

Anderson og Padgett møttes i Malibu's Cove Trailer Park, stedet stjernen bodde mens huset hennes ble totalrenovert. Selv om forholdet skal være over, hevdes det at de fortsatt er gode venner.

Pamela skal ha fortalt nyheten om at hun var singel til en venn.

- Pam gjorde det helt klart at hun ikke dater Jamie lenger, og at hun var på utkikk etter en ny romanse. Hun hadde ingenting vondt å si om ham, og beskrev ham som en herlig fyr. Hun håpet at de ville fortsette å være venner, sa en kilde til RadarOnline.

Det hevdes også at Pamelas eksmann, Tommy Lee, skal ha hatt en finger med i spillet når det gjelder bruddet.

- Tommy var sjalu på Jamie og Pamelas forhold, så han bestemte seg for å lære deres to sønner, Brandon og Dylan, å surfe.

Jamie skal derimot ikke ha vært helt klar over sivilstatusen sin da han ble konfrontert med bruddryktene.

- Pamela er en god mor og hun gjør en kjempejobb for dyrenes rettigheter gjennom PETA. Jeg ble ikke med henne til London i ferien, fordi jeg hadde mitt å stri med. Det er opp til henne å si om vi dater eller ikke. Jeg treffer henne når jeg treffer henne, sa Jamie.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg synes det er morsomt