Nå er hun singel igjen

Romansen ble kortvarig for Katy Perry.

GJORDE EKSMANNEN FORBANNET: Bilder av at Katy Perry som holdt hender og flørtet med Rob Ackroyd skal ha fått Russell Brand til å rase tidligere denne måneden. Nå er det også slupp mellom Katy og Rob. Foto: All Over Press
GJORDE EKSMANNEN FORBANNET: Bilder av at Katy Perry som holdt hender og flørtet med Rob Ackroyd skal ha fått Russell Brand til å rase tidligere denne måneden. Nå er det også slupp mellom Katy og Rob. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Katy Perry (27) har avsluttet sitt kortvarige forhold til «Florence + the Machine»-gitarist Rob Ackroyd.

Det melder Contactmusic.com. Årsaken til bruddet skal være at det ble vanskelig å holde kontakten ettersom turnévirksomhet gjorde den geografiske avstanden mellom dem ble for stor.

De to møttes på musikkfestivalen Coachella i april.

Katy ble separert fra ektemannen Russell Brand i desember i fjor, etter 14 måneders ekteskap.

- Hovedgrunnen til bruddet med Russell var at hun tilbragte mesteparten av ekteskapet på turné, og hun sier at det å date Rob føltes som å være sammen med Russell på nytt igjen, sier en venn av Katy Perry, ifølge Contactmusic.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Carmen Electra ble singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer