SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Miles Austin har tatt slutt. Her er de to avbildet på ferie sammen i Mexico i sommer.  Foto: All Over Press
SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Miles Austin har tatt slutt. Her er de to avbildet på ferie sammen i Mexico i sommer. Foto: All Over PressVis mer

Nå er hun singel igjen

I forrige uke var forholdet «sterkere enn noensinne», nå er det slutt...

SEHER.NO:  Knapt én uke etter at kilder kunne avsløre at forholdet mellom realitystjernen Kim Kardashian (29) og Dallas Cowboys-stjernen Miles Austin var «sterkere enn noensinne», har forholdet nå tatt slutt.

Ifølge kilder People magazine har snakket med, har paret, som ble sammen tidligere i sommer, bestemt seg for å gå hver til sitt fordi de ikke fikk tilbragt nok tid sammen.

- Det er ingen spesiell grunn til det bortsett fra avstand. Hans sesong og Kims filming av «Keeping up with the Kardashians» gjorde bare at de drev sakte fra hverandre, sier en kilde til bladet. 

Det var i juli at det begynte å gå rykter om at Kim hadde funnet tonen med den barske idrettshelten. Og selv om realitystjernen påstod at det ikke var noe mer enn vennskap mellom de to, skal forholdet ha utviklet seg.

Austin skal også ha blitt tatt godt imot av Kardashians familie, og realitystjernens svigerbror, Lamar Odom, kunne i sommer fortelle at de to var «lykkelige sammen». 

- Jeg elsker Kim, og Miles er en bra kar. De er lykkelige, og så lenge søsteren min er lykkelig, er jeg lykkelig. Jeg ønsker dem alt godt, sa Lamar Odom til Hollywoodlife.com.

Nå har altså forholdet tatt slutt, og Kim, som flere ganger har blitt kåret en av verdens mest sexy kvinner, er singel igjen.

- De forsøkte å holde en lav profil om forholdet. De oppførte seg som om de var single, eller bare hadde det gøy, men det var aldri slik. Det var ekte. De var alltid sterke sammen, men før Kim dro til Europa bestemte de seg for at det ikke ville være rettferdig overfor hverandre å fortette når de ikke får tilbragt mer tid sammen. Derfor endte de det, sier kilden videre.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dette er resultat av 1400 situps i uken